23948sdkhjf

Få styr på regler og teknik om forurening

Hvilke regler er på vej for personbiler og tunge køretøjer, når det gælder emissioner? Det kan man få svarene på til teknikdag i Taastrup.

FORURENING  Hvilke krav er det nu lige, der stilles til værkstederne, når det kommer til partikelfiltre og katalysatorer? Og hvad findes der af uddannelse og kurser på området? 

Det er nogle af de overordnede emner, som Transportens Innovationsnetværk og virksomheden MT Filter Service kommer ind på tirsdag, hvor der afholdes seminar om emnerne i Taastrup lidt unden for København.

Motor-magasinets læsere kan ekstraordinært tilmelde sig frem til mandag 1. maj klokken 10. Det er gratis at deltage, så hvis det har interesse, kan det ske på det her link.

Dørene åbner klokken 9:30 og hele arrangement forventes færdig omkring klokken 14. I løbet af dagen kommer en række oplægsholdere ind på nye regler/godkendelser, ny teknologi/udvikling og opdaterede erfaringer med diagnosticering, fejlfinding og servicering af partikelfiltre og katalysatorer.

Samtidig vil man som omtalt komme ind på de krav, der stilles værkstederne og de supplerende muligheder, der eksisterer på området, når det handler om kurser og uddannelse.

Hele planen for seminaret i Taastrup findes på det her link.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125