23948sdkhjf
>

Autonorden høster priser

Nissan-forhandleren hentede tre ud af fem priser ved bilkoncernens forhandler­event i Kroatien.
HÆDER Autonorden er igen i år kåret som årets Nissan-forhandler i Danmark. Dette skete ved et stort galla-event, Nissan Drive, i Kroatien 9. marts. Nissan Drive er et program, som hvert år skal belønne entusiasme, vision og integritet hos Nissans bedste forhandlere og deres medarbejdere. Priserne afgøres primært af tilbagemeldinger fra kundeservice- og kundetilfredshedsmålinger.

I forbindelse med arrangementet i Kroatien blev der uddelt fem priser, og de tre af dem kunne Autonordens direktør Kasper Norden stolt tage med sig hjem til virksomheden i Kastrup. Autonorden blev tildelt følgende priser:

• Årets forhandlerpris - salg: repræsenterer imponerende resulterer inden for salg, og viser samtidig at virksomheden er en fremragende Nissan mærke-ambassadør.

• Årets bedste Nissan Forhandler - Danmark: viser at Autonorden har gjort et ekstraordinært arbejde det seneste år både i salgsafdelingen og i servicecenteret. Prisen fortæller om et usædvanligt stykke arbejde på alle fronter; før, under og efter salg samt plejen af kunder.

Læs også: Når briter vælger biler

• Årets bedste Nissan Forhandler - Nordic: Prisen som Årets bedste forhandler i Danmark, Norge, Sverige, Finland og de baltiske lande understreger at Autonorden gør noget langt ud over det sædvanlige.

- At modtage tre så store priser kræver ikke blot et godt salg, men en særdeles unik kundeservice fra start til slut. Autonorden er Nissan-ambassadør helt ind i hjertet. Det kræver en stor holdindsats fra hele virksomheden, at vinde tre så store priser blandt de mange dygtige og målrettede forhandlere i hele norden, siger Kasper Norden, som giver sine medarbejdere æren for de store priser. Han er stolt over de flotte resultater og glæder sig til at hæve niveauet yderligere:

- Vi er meget taknemmelige, og vi ved at de gode resultater forpligter. Vi har solgt Nissan i over 30 år, og vi vil blive ved med at forny os. 1. april åbner vi dørene til vores ny-renoverede Nissan salgsafdeling, som opfylder de allernyeste standarder for, hvad man kan forvente sig af et moderne showroom i 2017.
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler

Send til en kollega

0.219