23948sdkhjf

Ebay fyrer 21 ansatte

Organisationsændring hos ejeren af Den Blå Avis og Bilbasen, hvor to primære danske forretningsområder er lagt sammen.
ONLINE Ejeren af Den Blå Avis, Ebay, har skåret forretningen til og lagt organisationerne bag de to danske forretningsområder i Den Blå Avis og motoraktiviteterne sammen. Den manøvre udløste tidligere på foråret (15. marts) en fyringsrunde, som kostede 21 medarbejdere jobbet. Det bekræfter selskabet over for MediaWatch.

Fyringerne har ramt bredt i den danske organisation, som dækker Den Blå Avis og motoraktiviteterne i Bilbasen, DBA Biler og Bilinfo, fortæller Sofie Folden Lund, kommunikationschef i Ebay Danmark.

- Man har ønsket fra ledelsen at gøre organisationen mere simpel og flad. Man har også gjort det, at man lægger forretningsområderne Den Blå Avis og Motors sammen for at udnytte de synergier, der er. Det har gjort, at der har været positioner, som er blevet overflødiggjort, siger Sofie Folden Lund.

Større fokusering

I tillæg til fyringerne er der også sket interne rokader. Fyringerne og sammenlægningen påvirker dog ikke produkterne, understreger hun.

- Det går ikke ud over brugeroplevelsen eller annonceringsmulighederne hos os, og det er ikke udtryk for besparelser. Det er en større fokusering og optimering af de interne linjer, som har ramt spredt, siger Sofie Folden Lund.

Inden fyringsrunden havde Ebay i Danmark 180 ansatte fordelt på to kontorer i København og Aarhus, oplyser Ebay.

Ny chef for motoraktiviteter

I fredags kunne Motor-magasinet fortælle, at Ebay samtidig udpeget britiske Abhishek Roy som ny chef for motoraktiviteterne i Bilbasen, DBA Biler og Bilinfo. 37-årige Abhishek Roy kommer fra en stilling som produktchef hos Mobile.de, der er Tysklands største handelsplatform for køb og salg af biler og ejet af Ebay.

Roy afløser Andrew Whitehair, der efter tre år i spidsen for Bilbasen, DBA Biler og Bilinfo er stopper for at vende tilbage til sit hjemland, England.

Ebay overtog Den Blå Avis og Bilbasen.dk, der i sin tid blev etableret af Karsten Ree, i 2008 i en handel til 2,1 milliarder kroner. For to år siden droppede Ebay printudgaven af Den Blå Avis, der i dag udelukkende er en digital forretning.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109