23948sdkhjf

Lokale forhandlere sikrer høj kvalitet

Sortimo understreger vigtigheden af de nære relationer.
RELATIONER Selv om virksomheder opererer på en stribe markeder, så er det yderst vigtigt at holde fokus fast på gode, kvalitetsbevidste og troværdige lokale kræfter. Det gælder også, når man indretter varebiler i autobranchen. Det fortæller Martin Petterson, der er adm. direktør for Sortimo, der i Danmark har 17 forhandlere rundt om i landet.

- Den faste, nære relation til mennesker, der møder én i øjenhøjde og kender firmaets historik, ønsker og særlige behov, lægger håndværkerne stor vægt på. For den enkelte handler det ikke kun om at spare tid, besvær og kørsel i forbindelse med bilindretningen. Det handler i høj grad også om at få løsningerne leveret fra én, som man kender og ved, at man kan stole på, udtaler Michael Petterson i en pressemeddelelse og tilføjer:

- Bilindretning handler grundlæggende om, at du som professionel skal kunne stole på, at løsningerne yder det, som du har brug for. Det gælder både sikkerhed, intelligent pladsoptimering, holdbarheden og effektiviteten i arbejdsdagen. Derfor er det vigtigt, at den, der står for at indrette bilen, er professionel og har en solid lokal forankring, så vedkommende kender din forretning i dybden, siger han.

Se den live
Forhandlerne har demobil og showroom til rådighed, der viser 1:1, hvordan håndværkeren kan optimere specialindretningen og øge pladsudnyttelsen med Sortimos løsninger. Derudover er forhandlerne uddannet i at montere de mange fleksible systemer og det omfattende specialtilbehør korrekt i de forskellige varebilsmodeller. Michael Pettersson uddyber:

- Vi samarbejder med lokale forhandlere, der leverer kvalitet lige fra den indledende individuelle rådgivning til den afsluttende levering af bilen. Det er kundernes garanti for, at de er i sikre og professionelle hænder, når de træder ind ad døren til en Sortimo-forhandler.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094