23948sdkhjf

Jaguar rykker hovedkontor til Malmø

British Car Imports nye direktør, Henrik Bang, skal sidde i Sverige, som står for halvdelen af det nordiske bilsalg.
ORGANISATION Renault-direktør gennem næsten ti år, Henrik Bang, sætter sig per 1. marts i direktørstolen for British Car Import A/S (BCI), som hører til under Nic. Christiansen og indvarsler en ny organisation hos BCI i Norden.

Det svenske landekontor, som netop er flyttet til Arenagatan i Hyllie i Malmø, opgraderes med flere nordiske centralfunktioner, ligesom der her skal ansættes en del medarbejdere i løbet af 2017 - formentlig et tocifret antal, oplyser den danske landechef, Michael Lund. De fleste bliver hyret fra begge sider af sundet.

Salg skal fordobles

Det danske landekontor for Jaguar og Land Rover på Sjællandsvej i Kolding - ligeledes med en række nordiske fælles-fuktioner - fortsætter.

- Væksten kommer til at ske i Malmø, fordi det største potentiale for de to mærker i Norden ligger i Sverige, og fordi det er her den største vækst skal ske, oplyser Michael Lund.

- Generelt er det svenske marked for premiumbiler langt mere attraktivt på grund af deres lavere afgifter, ligesom 4 WD - og dermed Land Rover - også er en naturlig del af det svenske bilmarked, påpeger Michael Lund.

- Vores ambition er at fordoble salget i løbet af få år, tilføjer han. Fra 2013 har BCI været hovedimportør af Jaguar og Land Rover i både Norge, Sverige og Danmark.

BCI’s salg i Norden fordeler sig i år med 50 procent til Sverige, 30-35 procent til Norge og 15-20 procent til Danmark.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125