23948sdkhjf

Svar i vestjysk grossist-strid

Auto-G-formand til mekanikere på Vestkysten: Ked af det og meget overrasket.
GROSSISTER - Vi kan i Motor-magasinet på nettet den 2. februar og i printavisen 3. februar se, at nogle mekanikere føler sig taget som gidsel i forbindelse med Vestjysk Autodeles udtræden af Auto-G. Det er vi rigtig kede af - men vi er også meget overraskede over, at Vestjysk Autodeles nye ejer, der er en direkte konkurrent til os, gik ud fra, at de uden videre fortsat ville kunne benytte Auto-G’s webkatalog, udtaler formand for Auto-G, Jan Christensen, Randers.

- Auto-G er et frivilligt indkøbssamarbejde mellem nu 44 grossistbutikker i Danmark. Vi yder en række services til vores medlemmer, blandt andet tilbyder vi et webkatalog til mekanikerne og butikkerne, forklarer han.

- Vi har ikke et register over de enkelte grossisters kunder og har derfor ikke haft mulighed for at kontakte alle disse mekanikere. Dog er alle mekanikere i Autoplus selvfølgelig kontaktet, da medlemskabet af Autoplus er en aftale mellem mekaniker, grossist og Autoplus. Disse værksteder har selvfølgelig fået adgang til webkataloget via vores andre grossister, som også tilbyder dem daglige leverancer, udtaler Jan Christensen.

Klar med mandskab

- De kunder, som ikke er med i Autoplus-samarbejdet, har selvfølgelig også mulighed for at få adgang til webkataloget via vores andre afdelinger, for eksempel Vejen, Grindsted, Herning eller Holstebro. Det kræver blot, at man opretter en konto ved en af disse grossister, oplyser Auto-G-formanden.

- Flere har allerede benyttet sig af denne mulighed. Alle med en tilknytning til autobranchen og et CVR-nummer er velkomne, tilføjer han.

- Vi er som sagt meget kede af at høre, at Vestjysk Autodele i den nye gruppe, de er kommet i, ikke har noget webkatalog at tilbyde deres kunder, og vi står selvfølgelig klar med mandskab til at hjælpe disse kunder fra andre Auto-G grossister, hvis de ønsker det, påpeger Jan Christensen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096