23948sdkhjf

Bosch værksted vandt titlen som årets bedste

Det var Bosch Car Service værkstedet NG Automobiler i Horsens, der vandt titlen som Danmarks bedste i 2017 i Autobutler-regi, hvor over 11.000 bilejere har bedømt værkstederne.
AUTOVÆRKSTEDER Silkeborg kalder sig for Bilernes By, men når man måler på bilejernes tilfredshed med deres seneste værkstedsbesøg, så indtager Horsens guldtronen. Hele tre værksteder fra byen er kommet med på Autobutlers top-100 liste - og landets bedste bilværksted ligger også i byen.

Det er Bosch Car Service værkstedet NG Automobiler i Horsens som har fået en suveræn førsteplads. Blandt over 50 bedømmelser var der kun en enkelt, som ikke gav top-bedømmelsen med fem stjerner. Dermed får værkstedet et gennemsnit på 4,96 og placerer sig som et af de bedste nogen sinde på værkstedsportalen autobutler.dk.

- Vi forsøger at nå bilejerne i øjenhøjde. Vi tager os simpelthen tid, til at tage ordentlig imod bilejerne og give en udførlig forklaring, som hjælper til bedre at forstå bilreparationen, forklarer værkfører Mads Pedersen fra NG Automobiler.

Han peger på, at man med nettet får afklaret en masse spørgsmål på forhånd og samtidig er sikret en ordentlig beskrivelse på, hvad der skal laves på bilen - og derfor har bedre muligheder for at få gode bedømmelser fra bilejerne.

Dom fra halvdel

DF-Faktatekst løs: 803.780 bilejere besøgte i 2016 autobutler.dk for at finde et bilværksted. Efter et afsluttet værkstedsbesøg vælger over halvdelen at bedømme værkstedet på autobutler.dk. Kun værksteder med minimum 20 bedømmelser er taget med i beregningen.


Din Bilpartner blev bedst

Det er marginalerne, der afgør pladsen som landets bedste værkstedskæde. Din Bilpartner værkstederne var et mulehår bedre end Hella Service Partner og Bosch Car Service - og placerer sig med en samlet gennemsnitsbedømmelse på 4,8. Det svarer til, at hovedparten af bilejerne har givet topkarakter til kæden.

Bilejerne peger på, at de hos vinderværkstederne har mødt en udpræget grad af service, hvor mekanikerne har været ekstra gode til at skabe gennemsigtighed og til at beskrive i detaljer, hvordan en reparation eller et service gennemføres. Samtidig har der næsten altid været tid til et ekstra smil, eller en ekstra forklaring når man kommer for at hente bilen.

- Vi har de sidste to år kørt massive kampagner, for at få løftet kvaliteten og kundeservicen hos vores værksteder. Og resultatet er positivt. Generelt får langt flere mekanikere top-bedømmelser, og vi oplever sjældent at bilejere er utilfredse. Hos de to bedst placerede kæder, Din Bilpartner og Hella Service Partner har værkstederne arbejdet målrettet med kvalitetskravene fra autobutler.dk, og det viser sig nu i form af en udpræget brugertilfredshed, forklarer adm. direktør Christian Legêne, Autobutler.

Danmarks ti bedst placerede værkstedskæder

1. Din Bilpartner 4,816
2. Hella Service Partner 4,777
3. Bosch Car Service 4,773
4. AutoPlus 4,742
5. Teknicar 4,736
6. AutoPartner 4,699
7. AutoMester 4,671
8. Mekonomen Autoteknik 4,668
9. CarPeople 4,643
10. Euromaster 4,575


Digitale kunder mere positive

Selv om mange i branchen har været kritiske over for de mange nye digitale medier, så viser tallene at kunderne generelt er langt mere positive, når de har været igennem en digital forretning som autobutler.dk

- Mange mekanikere tror, at bilejerne er mere kritiske, når de kommer fra internettet. Men bedømmelserne fra vores bilejere viser, at det ikke er tilfældet. Tværtimod. Når først man har fået skriftlige tilbud, og oplever den gennemsigtighed, som vi tilbyder - så er man i udgangspunktet langt mere positivt indstillet. Når man bestiller værksted via internet er pris og leverancer helt tydelige - derfor er bilejerne klædt langt bedre på til at forstå forholdet imellem pris og kvalitet, siger Legêne.

NG Automobiler - Bosch Car Service i Horsens (4,964) vandt foran Agerskov Auto-Service - Bosch Car Service i Agerskov (4,916) og Gedved Auto - Hella Service Partner i Gedved (4,901).
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109