23948sdkhjf

Autobutler vil samarbejde med landets grossister

Autobutler er mellemmand mellem værksteder og værkstedskunder og giver overblik over priserne på værkstedsbesøg. Nu vil portalen skabe overblik over reservedelspriser for værkstederne.

RESERVEDELE Kan man det? Kan man virkelig det?

Christian Legêne er adm. direktør for den danske hjemmeside med onlinetilbud på reparation og service af bilen, Autobutler, som portalen hedder. Legênes navn har tidligere givet anledning til genlyd i branchen; direktørens ideer er ofte vidtrækkende - f.eks. som hele virksomhedens grundidé: En hjemmeside, der viser prisforskellene på forskellige værksteder på den samme reparation.

Nu er Christian Legêne så ude igen. Denne gang med en invitation til de danske grossister i autobranchen, f.eks. FTZ, au2parts og AD Danmark. Læg alle jeres reservedele ud i et fælles online-kartotek.

Nyt svensk samarbejde

Invitationen kommer i slipvinden på en nyhed på eftermarkedet i Sverige.

Her er den svenske udgave af Autobulter netop gået i samarbejde med svenske Autoexperten, der dels er en svensk værkstedskæde, dels en onlinebutik - og ikke mindst en grossist.

Samarbejdet sikrer at værksteder tilknyttet svensk Autobutler nu har adgang til integration med Autoexpertens reservedelskatalog. Samtidig bringer samarbejdet de 400 Autoexperten-værksteder tættere på svensk Autobutler med adressen autobutler.se, som Autobutler selv formulerer det.

- Aftalen mellem Autoexperten og Autobutler er et første skridt til at samle samtlige svenske værksteder på nettet, siger Christian Legêne.

Fuld-automatisk løsning

Om det praktiske i samarbejdet for de svenske værksteder forklarer Legêne:

- Det nye samarbejde er en banebrydende aftale, fordi den muliggør en 100 procent automatisk løsning for værkstederne, der herefter helt slipper for arbejdet med at skaffe og besvare kunder, give tilbud, og bestille reservedele, hvilket kan ske i én arbejdsgang.

Autobutler taler om en "1-klik-bestilling" - se hvordan punkt-for-punkt i boksen til denne artikel.

Dansk reservedelskatalog

Christian Legêne kommer så i forlængelse med forklaringen på, hvordan systemet fungerer i Sverige med invitationen til de danske grossister:

- Den svenske model ville let kunne integreres sammen med de danske reservedelsgrossister.

- Så vi rækker en hånd ud til de danske reservedelsgrossister, sammen med hvem, vi nemt kunne lave en lignende løsning. Den vil så kunne hjælpe deres værkstedskunder med at integrere reservedelsbestilling med Autobutlers unikke kundetilførselsalgoritme, siger Legêne.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.11