23948sdkhjf

Refako ind i ledige thansen lokaler

Refako Autodele åbner sin 15. butik i Thisted den 1. marts. Refako afviser opkøbsrygter.
AUTODELE Onsdag den 1. marts er der butiksåbning i autobranchen, når den landsdækkende butikskæde Refako Autodele åbner dørene i en ny butik på Industrivej 2 i Thisted. Det bliver dermed kædens 10. butik i Jylland - og nummer 15 i hele landet.

- Vi har fundet en beliggenhed i byens industrikvarter, oven i købet lige ud til byens ringvej, med plads nok til at kunne rumme reservedelslager til både personvogne, busser og lastbiler, fortæller Klaus Jørgensen fra hovedafdelingen i Odense og tilføjer:

- Det bliver forhåbentligt ikke svært at vænne de lokale til at køre omkring os, når de skal handle deres autoreservedele, for ejendommen har tidligere huset vores kollega thansen.

Har intet på sig

Thansen-AD Danmark, som forleden opkøbte Vestjysk Autodele, har været genstand for nye rygter i branchen, nemlig at Refako er thansens næste opkøb, men det afviser medindehaver af Refako, Klaus Jørgensen.

- Det har overhovedet intet på sig, afviser Klaus Jørgensen over for Motor-magasinet.

Med åbningen af den nye butik følger også et antal lokale arbejdspladser, idet man hos Refako Autodele lægger stor vægt på, at medarbejderne i de enkelte afdelinger har lokal forankring, oplyser Klaus Jørgensen, som dog endnu ikke kan sætte navn på de ansatte i Thisted.

Om den 15. butik i Thisted den 1. marts bliver den sidste nye Refako butik i 2017, kan han ikke sige.

- Det tager vi fra dag til dag, udtaler Klaus Jørgensen til Motor-magasinet.

Refako gennem 46 år

Refako, som styres fra Ejby Møllevej i Odense, blev stiftet tilbage i 1971 af Tommy Jørgensen, som i dag er 74 år. Medindehaver er også sønnen Klaus Jørgensen, som er 46 år.

På Refakos hjemmeside kan kunderne vælge mellem mere end 200.000 varenumre. Refako Autodele har solgt reservedele og performance parts til den danske vognpark i over 45 år.

Selskabet har i dag 80 ansatte.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094