23948sdkhjf

Rekordår for Budweg Caliper

Fynsk fabrik øgede omsætningen med hele 40 procent i 2016.
RENOVERING 2016 - et rekordår for Budweg Caliper A/S. Således har medarbejderne hos bremsekaliber producenten Budweg Caliper A/S i Odense ofte tænkt i år.

Og adm. direktør Thomas Egon Larsen bekræfter:

- Selv om vi har været vant til gennemsnitlige vækstrater på omkring 20 procent i de seneste år, har 2016 slået alle rekorder med mere end en 40 procents omsætningsstigning. Vi er selv overvældet over resultatet og utrolig stolte af det, vi alle har opnået sammen på Budweg Caliper.

Fremragende resultater
Afgørende for det flotte resultat er en ekstraordinær høj vækst i både omsætning af kalibre samt reservedele, oplyser han.

- Vi har formået at vinde nogle vigtige, nye kunder men også vores eksisterende kunder har været i stand til at udvide deres markedsandel og dermed vokse, siger Thomas Egon Larsen.

Investeringer afgørende
- Desuden har løbende investeringer i nye teknologier og produktivitet medført en markant stigende effektivitet og dermed konkurrenceevne i de seneste år, tilføjer Thomas Egon Larsen.

- I samme åndedrag har vi arbejdet på konstant udvikling af vores organisation, og vi har i høj grad investeret i udvikling af kompetencerne hos vores medarbejdere - blandt andet har vi formået at blive recertificeret på ISO 9001:2015 i år. Vi er således godt rustet til fremtiden, siger den adm. direktør.

To nye haller
Budweg Caliper A/S forventer også i 2017 en fortsat god forretningsudvikling og er allerede ved at forberede sig til disse gode fremtidsudsigter.

Planen er at bygge to nye haller på i alt 3600 kvadratmeter, der i fremtiden skal rumme et arbejdscenter samt lagerautomater til håndtering og opbevaring af gamle bremsekalibre. Arbejdscenteret skal håndtere modtagelse, identifikation og kreditering af gamle kalibre, der modtages gennem et returpantsystem.

Budweg Caliper, der har mere end 40 års erfaring i udvikling og renovering af bremsekalibre, har over 4000 bremsekalibre i programmet samt et omfattende reservedelsprogram.

Kom med ind hos Budweg i denne korte video:

Artiklen er en del af temaet Video.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095