23948sdkhjf

Dæk Specialisterne styrker dækprofilen

Udvidelse af medlemskredsen og ny sektion etableres det kommende år.
DSL Vi har i Dæk Specialisternes Landsforening igen været meget aktiv i indsatsen på dækområdet og fik også i 2016, ud over de daglige opgaver, mere energi til aktiviteter for medlemmerne. I samarbejde med to af vores leverandør-medlemmer kom en diplomuddannelse for dækreparatører til verden i 2016, og som ansvarsbevidst brancheforening er det et krav, at medarbejderne hos Dækspecialisterne har de faglige kompetencer, samt at de er fuldt dækkende.

EN BRANCHEVEJLEDNING FOR DÆKSERVICE har været undervejs i et par år og forventes offentliggjort i løbet af foråret. I forbindelse med forarbejdet har vi haft glæde af et tæt samarbejde med flere brancheforeninger og leverandører til DSL-medlemmerne. På den baggrund udvides DSL med en kreds af medlemmer, som er leverandører af udstyr og reparationsmaterialer til dæk- og autobranchen, og tæller dermed allerede 12 virksomheder, som i det nye år bliver en "selvstændig" sektion under DSL med egen formand.

I løbet af 2017 forventer vi ligeledes en sektion af fælgleverandører, dækgrossister og leverandører af komponenter til undervognen. Vi skaber med samarbejdet et fagligt miljø af seriøse virksomheder, som dermed bliver garanten for professionelt udstyr, arbejdsmetoder, komponenter og ikke mindst at arbejdet udføres af et veluddannet personale med faglig stolthed.

RÅDET FOR STØRRE DÆKSIKKERHED forventes styrket med eksperter fra de to "nye DSL leverandørgrupper", så vi dermed styrker de faglige ekspertiser, som samarbejder med myndigheder og forbrugerorganisationer. Rådet vil også fortsat yde sparring overfor det politiske system, og de styrelser som udarbejder udkast, og som i sidste ende bliver til love, bekendtgørelser eller forskrifter. Det samlede mål er at højne færdselssikkerheden og øge bevidstheden om dækkets centrale rolle i sikkerhedssystemerne i moderne biler.

MED GODT TEAMWORK mellem bestyrelsen og vores stærke dækteam, Volker Nitz og Arne Hansen, på Dækbranchens kontor, har vi styrket vores faglige tilbud og værdigrundlaget til medlemmerne i DSL. I løbet af året har vi haft kontakter til potentielle virksomheder, som finder vores brancheforening interessant og starter 2017 med at byde en del nye medlemmer velkommen, og der er udsigt til flere i løbet af foråret. Vi tager det som en anerkendelse for mange års faglig indsats og ikke mindst det gode renommé, som danske Dækspecialister har opbygget gennem næsten 100 år. Vi glæder os til, at endnu flere samles i dækbranchens forening, hvor det naturligt også giver en endnu større læserskare af Dæk-Magasinet og dermed medvirker til at udbrede viden om alt nyt indenfor dæk og dækbranchen.

DSL ARBEJDER OGSÅ I det nye år visionært videre med alle nye udfordringer indenfor dæk, dækservice, nye teknologier og krav til mobilitet og ønsker alle rundt om hjulet et godt og travlt 2017.

Erik Neuberg Rasmussen,
formand forDæk Specialisternes Landsforening

Artiklen er en del af temaet NYTÅRSUDTALELSER.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078