23948sdkhjf

Her er årets mest læste på motormagasinet.dk

Historier om autogrossister sætter sig tungt på året top-5-liste over mest læste på motormagasinet.dk
LÆSERTAL Nogle historier har det med at stjæle rampelyset - velbegrundet eller ej. Her på motormagasinet.dk har vi samlet de fem mest læste historier i 2016.

1. Mekonomen
Den mest læste nyhed på Motor-magasinets hjemmeside i 2016 var uden tvivl sagen om Mekonomen, der solgte alle sin aktiviteter til Thansen Gruppen /AD Danmark. Mekonomen i Danmark havde i en årrække kørt med underskud, og selv om langt fra alle detaljer i overtagelse er klare, så rykker det atter rundt på markedet for autogrossister i Danmark.

Du kan læse mere om historien på dette link.

2. Et luftkastel
Tilbage i foråret kunne vi fortælle, at den tidligere au2parts-mand Lars Andersen var i fuld gang med at lave en ny grossistkæde i Danmark. Siden da har ingen dog hørt fra manden om projektet. Motor-magasinet har ellers adskillige gange forsøgt at på fat på både Lars Andersen og flere andre aktører tæt på den potentielle nye virksomhed, dog uden held.

Du kan læse mere om historien på dette link.

3. AD Danmark
Jo, den er god nok: Endnu en grossistsag fandt vej til vores topliste online. Igen om Thansen, der tilbage i april stiftede AD Danmark, der er en europæiske sammenslutning af distributionsnetværk. Mange spekulerer i, hvad der skal ske med Thansen og den mere professionelle del af autobranchen. Denne historie skaber fortsat debat om, hvor virksomheden flytter sig hen.

Du kan læse mere om historien på dette link.

4 Skat på jagt ¨
For en sjælden gangs skyld ikke en grossisthistorie. Denne handler om Nellemann, der i sensommeren fik problemer med Skat om 12 måneders leasingkontrakter. Nellemann Leasing kærede en afgørelse om fuld afgift på 100 leasingbiler til Landsskatteretten. Det var noget, som kunne få skrivebordsmusene og fingrene på smartphone/tablet-skærmene i gang.

Du kan læse mere om historien på dette link.

5. Svindelsag
Direktør og medejer af Poul Nielsen Automobiler, Michael Sjelle Nielsen, blev i august tiltalt for at have svindlet for mere end 12 millioner kroner. Der falder dom den 6. januar 2017.

Du kan læse mere om historien på dette link.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094