23948sdkhjf

Rattet rundt med motorsporten

Nyt fra ind- og udland i sportens verden - se også de selvstændige billedtekster.
LS RACING ER NAVNET på et nyt selskab i Vejle, der har overtaget to turbo-racere fra supertourisme-klassen og samtidigt har købt to nye V 6-biler. Alle fire racere bliver en del af 2017-feltet i Danish Supertourisme Turbo. Bag selskabet står konsulent og tidligere virksomhedsejer Laurits Sørensen. Driften klares af Nordic Racing med Per Egebart som teamchef. 23-årige Lars Sørensen, søn til Laurits Sørensens, skal køre, muligvis i et partnerskab med Jesper Egebart. Øvrige biler leases ud.

DE TO TALENTPRISER, Christian Bakkerud Talentpris og Cadett Mini Talentpris, uddeles, når deltagerne i årets Race Academy samles lørdag den 10. december i Idrættens Hus, Brøndby. Race Academy har i år været åben for deltagere fra Cadett Mini, Cadett Junior og KF Junior. Ved samme lejlighed afsluttes DASU’s udviklingsprojekt Offroad 2016, hvor unge aktive fra crosskart, rallycross og folkerace dyster om talentpokaler og præmier.

HEN OVER VINTEREN KAN alle gratis deltage i træning ledet af DASU’s fysiske træner, Dennis Wounlund. Første samling er 15. december for unge DASU-aktive på 10-15 år.

YOKOHAMA SUPERCUP HAR PÅ det kvalitetsmæssige haft en god sæson 2016 med kamp om pladserne. I 2017 bliver der åbnet for motorer op til 2500 ccm uden turbo. Kalenderens åbningsløb er 22.-23. april på Jyllandsringen med testdag 24. marts på Padborg Park. Åbent for tilmeldinger på www.supercup.dk .

DANMARKS ENESTE GOKARTLINJE for unge på Tronsøskolen i Grindsted kan nu se resultaterne af den træning de talentfulde kørere har været igennem på skolen ved tidligere racerkører Michael Schröter. I efteråret har eleverne opnået flotte resultater til både DM, NM og VM i kraft af ikke mindst mentaltræningen.

TO UNGE DANSKE TALENTER skal teste Lamborghini Huracan på Circuit de Catalunya ved Barcelone for Leipert Motorsport efter flere gode resultater i år - navnene er Cato Poulsen og Patrik Matthiesen.

DEN HOLLANDSKE TEENAGER Max Verstappen overhalede flest gange under årets Formel - 78 gange i alt - i en opgørelse fra Pirelli. Det er flere overhalinger end nogen anden kører har præsteret, siden man i 1983 begyndte at føre statistik over antallet af overhalinger, hvor første omgang ikke tæller.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.171