23948sdkhjf

Biløkonomer går i luften med nyt site

Den nye hjemmeside om uddannelsen som biløkonom er i luften, men den mangler stadig den sidste tilretning.
WEB Det er blevet noget kønnere for øjnene, hvis man vil læse om, hvad man kan med en uddannelse som biløkonom, eller hvis man gerne vil ansætte en af de autouddannede. Biløkonomerne har nemlig lanceret sin nye hjemmeside, hvor man kort præsenteres for uddannelsen, det at få en biløkonom i huset som trainee eller det at ansætte dem efterfølgende.

Dertil præsenteres man tydeligere for de mange sponsorer, som er med til at gøre uddannelsen mulig. Man kan også stadig læse udtalelser fra de studerende selv om forcerne ved uddannelsen. Som det efterhånden er blevet reglen snarere end undtagelsen, så er sitet responsivt, altså det tilpasser sig automatisk efter det device, man se siden på.

Det er nu nemmere at få svar på, hvad studiets dimittendforening laver, og hvordan man på sigt bliver en del af den. Hjemmesiden samler også de vigtigste dokumenter om uddannelsens opbygning, arbejdsopgaver og ansættelseskontrakter hos de bilhuse, man gerne vil arbejde hos.

Som den opmærksomme læser vil lægge mærke til, understreger den nye hjemmeside med sin grafiske opbygning, at en del på studiet også beskæftiger sig med tungere køretøjer, deraf lastbilen i logoet.

Mangler lidt endnu
Sitet mangler dog stadig at bliver pudset af. Blandt andet mangler der fotos af uddannelsens koordinatorer, og så fungerer logoerne i skrivende stund ikke på sponsorerne.

Hvad der til gengæld fungerer rigtig godt er oversigten over biløkonomernes arbejdsområder, både dækker markedsføringsansvar, projektleder-muligheder, ansvar for CRM, koordinator for eftermarkedet, potentiale som salgschef og afdelingsleder.

Du kan kigge på biløkonomers hjemmeside her.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109