23948sdkhjf

Elbilsejere kan hurtigoplade gratis i julen

Selskabet E.ON tilbyder mellem den 23. december og 1. januar 2017 gratis strøm til alle ejere af eldrevne biler.
STRØM Hvis man kører i elbil, så kan det være en god idé at svinge forbi en hurtiglader fra E.ON i juleferie mellem den 23. december og 1. januar 2017. Her kan man nemlig fylde bilen op med gratis strøm ved at bruge koden ’2412’. Tilbuddet omfatter alle elbilsejere, og altså ikke kun E.ON’s egne kunder.

Susanne Tolstrup, der er kommunikationschef i E.ON Danmark tilføjer:

- Vi vil gerne skabe ekstra opmærksomhed om de mange lademuligheder, vi har i Danmark, og dette er en måde at gøre det på. Samtidigt vil vi gerne vise lidt julesind og tilbyder derfor gratis strøm på vores hurtigladere i hele juleferien, hvor mange jo skal rundt i landet for at fejre jul med familie og venner. Sker det i elbil, er det altså muligt at komme afsted helt gratis og spare lidt på julebudgettet, udtaler Susanne Tolstrup.

Rent teknisk kan hurtigladerne fylde strøm på med henholdsvis 43 og 50 kW, hvilket afhænger lidt af biltype. Med den kapacitet er det ifølge opladefirmaet muligt at nå 80 procent i bilerne i løbet af 20 til 25 minutter.

- Vi arbejder målrettet på, at flere danskere skal skifte til elbiler og bæredygtig transport, og derfor har vi opsat hurtigladere jævnt fordelt langs det danske motorvejsnet. På den måde sikrer vi, at elbilister opnår større mobilitet på tværs af landet, udtaler Susanne Tolstrup.

Foruden hurtigladerne tilbyder har E.ON knapt 1.400 ladepunkter i landet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.142