23948sdkhjf

FTZ-top: Fantastisk 2016-messe

11.000 fagfolk besøgte fagmessen i Odense, og omsætningen nåede et tocifret millionbeløb, melder FTZ-ledelsen.
TRÆF FTZ messen i Odense i sidste uge - den 15. messe af slagsen siden begyndelsen i 2002 - blev en fantastisk messe. Messen blev de to dage besøgt af 11.000 fagfolk, tidligere har grossisten været oppe på 13.000 besøgende. Sådan lyder meldingen fra vicedirektør Jens N. Andersen, FTZ.

- Vi var da kede af, at der var et stort uheld onsdag, som spærrede motorvejen i op mod fem timer. Det betød, at nogle ikke kørte hjemmefra, og det er da ærgerligt. Omvendt havde FTZ netop den dag, og dermed værkstederne, årets højeste omsætning på dæk, siger Jens N. Andersen.

- Om de 11.000 besøgende kan man også sige, at vi næppe kan rumme flere. Vi har nok nået loftet. Antallet i sig selv er jo ikke mål, men det er kvaliteten, tilføjer han.

En smule bedre

- Jeg kan ikke sig noget præcist om ordretilgangen på messen, men det ser fornuftigt ud. Den er minimum på niveau med sidste år, måske lille smule bedre. Den endelige opgørelse kommer i december, men der er tale om et tocifret millionbeløb, siger vicedirektøren.

- Alt i alt er de fleste glade og tilfredse. Vi var også lidt nervøse for Mortens Aften torsdag, men det kunne vi ikke mærke, siger han.

- Jeg synes, at det hele er gået superfint. Messen giver jo noget til den interne kultur med hygge og netværkeri, tilføjer Jens N. Andersen.

Fra den store stab er små 200 medarbejdere fra FTZ aktiveret på fagmessen.

Holder fast

Han oplyser, at de fleste udstillere har meldt om en god messe, og at at nogle allerede siger, at de vil stå samme sted næste år.

FTZ Fagmessen 2016 havde godt 180 udstillere. Jens N. Andersen melder også, at der ikke var noget, som gik galt på messen i år. Næste udgave af FTZ messen foregår den 8.-9. november 2017 i OCC i Odense.

- Der har været snak om at flytte messen, men vi holder indtil videre fast i terminen, bemærker Jens N. Andersen.
Læs mere om: FTZ
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14