23948sdkhjf

Ny ejer af køler-producent

Enterex overtager Ava Group.
OVERTAGELSE Bestyrelsen i Enterex International Limited har godkendt beslutningen om at overtage aktierne i autokøler-producenten Ava Group, gennem deres datterselskab, Eneterex Europe Holding B.V., som er under etablering, pr. den 11. november 2016, med det formål at ekspandere på det europæiske marked og styrke konkurrenceevnen, oplyser en pressemeddelelse.

Det er planen at overtage Ava Group, ejet af Haugg Kühlerfabrik GmbH, gennem datterselskabet Eneterex Europe Holding B.V.

AVA Group er et af de førende distributions firmaer i Europa inden for cooling og AC deles. Gruppen har seks varehuse lokaliseret i Holland, Østrig, Danmark, Italien, Frankrig og England, hvorfra de servicerer store europæiske multinationale firmaer og kølerspecialister tillige med nationale og regionale grossister og uafhængige indkøbsgrupper.

Firmaets intentioner er at udvide på det europæiske marked gennem overtagelsen af Ava Group, som er en stor europæisk distributør, som har stor forståelse og viden om automotiv cooling og AC dele til eftermarkedet, oplyser Inger Lykke Nielsen fra Ava Danmark A/S i Horsens.

Markedsandelen i Europa vil vokse betydeligt. Endvidere kan Enterex bibeholde indtægterne fra det amerikanske marked, samtidig med at de vokser i Europa- Den operationelle risiko bliver formindsket, og derfor kan firmaet udvide deres verdensomspændende aktiviteter og derigennem opnå en betydelig vækst i fremtiden, tilføjer pressemeddelelsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079