23948sdkhjf

Hansen har overtaget Hansens virksomhed

Danglas i Viborg har overtaget Jysk Autoglas i Holstebro.
AUTOGLAS Indehaveren af "Danglas", Viggo Hansen, drog for nylig fra virksomhedens adresse på Fabrikvej i Viborg i sin gamle bil - en VW Sharan - til Holstebro med det formål at få en kollega fra branchen til at overtage en del af sin forretning. Den mulige køber, Viggo Hansen havde udset sig, var en anden Hansen - med fornavnet Brian - og de to Hansen’er har kendt hinanden perifert, idet de har samarbejdet om stort og småt inden for bilrudebranchen.

- Nu kører jeg simpelthen ned og spørger Brian, om han vil overtage en del af min forretning, tænkte Viggo Hansen således for sig selv, mens han sad der bag rattet i sin Sharan og nærmede sig "Jysk Autoglas" på Lavhedevej i Holstebro, hvor Brian Hansen overrasket modtog ham. Besøget var sådan halv-spontant, men det lagde Brian Hansen ikke så meget i, eftersom han kender Viggo Hansen godt nok til at vide, at Hansen fra Viborg er hurtig - både når han taler, når han tænker, og når han skrider til handling. Positive og væsentlige egenskaber i en branche hvor tingene går stærkt.

- Hva’ så? Vil du købe min forretning?, spurgte Viggo Hansen således rapt, da han var kommet inden for i værkstedet hos Brian på Lavhedevej. Brian Hansen gik et skridt tilbage, kiggede på Viggo og svarede så ligeså hurtigt tilbage:

- Næ, men du kan få lov til at købe min!

Tog en drejning

Brian Hansen, der havde haft foden under eget bord med "Jysk Autoglas" i Holstebro siden 2012, havde således med egne ord gjort, hvad han kunne for at hæve omsætningen i sit firma, men efterhånden var det lidt af en udfordring at få indtægterne til at overstige udgifterne i en forholdsvis lille branche. Og derfor svarede han, som han gjorde: At Viggo Hansen - i stedet for at sælge - kunne overtage Brians gesjæft.

- Hva’ dælen?, lød Viggo Hansens kommentar. Han havde således ikke lige regnet med, at samtalen skulle tage den drejning, den nu gjorde, men sådan blev det altså: Viggo Hansen og "Danglas" i Viborg overtog således pr. 15. oktober "Jysk Autoglas" i Holstebro, og hvor Brian, som bor i Struer, tidligere kørte til Holstebro og retur én gang dagligt, kører han nu i denne tid til Viborg hver dag, inden han returnerer til Gartnerivej i Holstebro, hvor Viggo Hansen således også har en Danglas-afdeling. Her skal Brian Hansen således efter en indkøringsperiode i Viborg tilbage i arbejdstøjet. Det glæder han sig til.

Lettet og glad

- Jeg er simpelthen bare lettet og glad, siger Brian Hansen ifølge en pressemeddelelse om det at være blevet ansat hos Viggo Hansen, så i øjeblikket kan man se de to gange Hansen - en ældre og en lidt yngre - gå rundt i de store lokaler på Fabrikvej i Viborg, hvor de taler om deres fælles fremtid. De taler sammen, mens de går rundt mellem små 7500 forskellige bilruder, der ligger klar på lageret - klar til at blive skiftet og sat i nye og gamle biler af erfarne mandfolkehænder på "Danglas".

Ændret strategi

Over for Motor-magasinet understreger Viggo Hansen, at han skam ikke har Danglas til salg, men at han har ændret strategi, idet Danglas satser på sine lagre i de fire store byer, Viborg, Kolding, Odense og København.

- Men vi vil gerne være landsdækkende inden for montering af autoruder, og derfor prøver vi med franchise-aftaler eller andet samarbejde andre steder i landet. Brian Hansen var dog ikke interesseret i franchise, og derfor endte det her med en overtagelse, forklarer Viggo Hansen, som beskæftiger 30 medarbejdere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094