23948sdkhjf

Ny LED modstands-adapter fra Hella

Bedre mulighed for at opgradere traileren fra traditionelle glødelampelygter til det populære LED-lygter.
LYS Hella A/S i Aabenraa er vanen tro klar på FTZ Fagmessen med et bredt udsnit af blandt andet elektronik- og lys-produkter.

Hella tilbyder også et bredt program af LED trailerlygtesæt.Der er tale om komplette lygtesæt med tilslutningskabler i forskellige længder og med henholdsvis 7-polede eller 13-polede stik.

- Derved er det muligt at opgradere traileren fra traditionelle glødelampelygter til de populære LED-lygter, forklarer produktchef Lars Kristensen.

Lavere strømforbrug

Nyere biler med Canbus eller lampeovervågning har ofte problemer med at acceptere trailere, hvorpå der er monteret LED-lygter på grund af det væsentligt lavere strømforbrug. Resultatet er, at lysfunktionerne ikke virker efter hensigten, eller at lampeovervågningen melder om defekte lamper.

- Med de nye LED modstandsadaptere har Hella A/S nu elimineret dette problem. Adapterne indeholder modstande for samtlige signallys-funktioner og en elektronik, der lovligt informerer om defekt signallys, forklarer Lars Kristensen.

Lettere

Programmet omfatter tre modeller så de fleste gængse 12V synsfri sammenkoblings-muligheder tilgodeses: (13-]13-pol), (13-]7-pol) og (7-]7-pol).

Adapterne er lette at anvende og sættes blot ind mellem bilens stikdåse og trailerens stik og kan derfor uden problemer anvendes til flere køretøjer.

For at adapterne fungerer efter hensigten kræves det, at alt lys på traileren er LED.

På Hella stand 4327 i Hal C vil der blandet andet være mulighed at se et udvalg i LED trailerlygtesæt samt LED modstandsadapterne.
Kommenter artiklen (2)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078