23948sdkhjf

Scangrip kører det tunge LED-lys i stilling

Ny generation giver flere indstillingsmuligheder på værkstedslamper, lover lysfolk.
KELVIN Lys er ikke lys - og slet ikke, når man skal lakere en bil. I hvert ikke, hvis man skal tro Scangrip fra Svendborg på Fyn. Virksomheden bygger nu videre på sin produktfremvisninger på den store Automechanika-messe i Frankfurt og er klar med en ny generation af den serie, Scangrip kalder for Detailing og Colour Match-lamper.

Nyt er her, at serien kan indstilles i to farvetemperaturer, en ’varm’ og en ’kølig’, hvilket henholdsvis svarer til 4.500 Kelvin og 6.500 Kelvin.

For at sikre en præcis og pålidelig farvegengivelse har lamperne desuden en meget høj CRI-værdi (Colour Rendering Index, eller farvegengivelsesindeks), hvor alle 15 R-værdier på skalaen er taget i betragtning. Hele lampefamilien går under Scangrips betegnelse "CRI+", hvilket betyder, at alle farver gengives meget præcist.

Om den nye generation af arbejdslamper udtaler ejer og direktør, Anders Borring:

- Vi har fokuseret på at udnytte de teknologiske muligheder og optimere produkterne i forhold til slutbrugeren og det miljø, hvor lamperne skal bruges.Den nye generation af robuste arbejdslamper er skabt med fokus på automobilbranchens udfordringer og behov. Stationær og fleksibel positionering af lamperne samt lang driftstid øger fleksibiliteten og gør det ifølge Scangrip selv muligt at udføre en opgave uden unødige afbrydelser. Derudover kan lamperne tåle støv, vand og stød, hvilket gør dem velegnede i værkstedsmiljøer.

Umiddelbart går det godt for Svendborg-virksomheden, når det handler om at sælge arbejdslamper til blandt andet værkstedsbranchen. Drevet af en massiv fremgang i USA.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109