23948sdkhjf

Würth Danmark åbner jubilæumsbutik i Køge

Onsdag den 26. oktober åbner Würth Danmark en ny butik - nr. 25 - i Køge for erhvervskunder fra blandt andet autobranchen.
EKSPANSION - Køge-området er præget af vækst og udvikling. Derfor er det et stort ønske, som nu opfyldes med åbningen af en butik i nærheden af vores mange loyale kunder i og omkring Køge, fortæller regionschef for Würths butikker på Sjælland, Jon Ovi, om baggrunden for den nye butik i Køge.

Butikken har adresse på Københavnsvej 104 i Køge og er den 25. Würth butik i Danmark.

Skal gøre hverdagen nemmere

For at gøre det attraktivt for kunderne at handle i butikken har Würth ved indretning og placering lagt vægt på, at butiksbesøget skal løse et akut behov, tilføre kunden kompetent viden og i sidste ende bidrage til en effektiv hverdag.

- Hos Würth siger vi gerne, at butikken skal hjælpe kunderne, når det skal gå hurtigt. Derfor er vi rigtig glade for placeringen ud til Københavnsvej tæt på Køgebugt-motorvejen, så det er hurtigt og nemt for vores kunder at komme forbi og hente de produkter, de mangler, siger Jon Ovi.

Prøv produkterne i butikken


Würth butikken i Køge adskiller sig fra Würths øvrige butikker ved at være langt større, og den indeholder derfor også et bredere udsnit af Würths omfattende produktprogram. Butikken rummer for eksempel et særligt udvalg af blandt andet værktøj, befæstelse, arbejdstøj samt kemi- og sikkerhedsprodukter.

Butiksudviklingschef Rune Liljeroth, fortæller:

- Det er svært at forklare med ord, hvad der er det særlige ved vores produkter. Det skal opleves, så man kan mærke forskellen i praksis. Derfor har vi i Køge indrettet et særligt område, som vi kalder Würth Testcenter, hvor alle kan arbejde med vores værktøj, prøve vores særlige Assy-skruer og meget mere.

Kompetente medarbejdere

For at sikre at kunderne fra dag 1 får service og vejledning i den rigtige Würth-kvalitet, bliver butikken bemandet af medarbejdere, som har erfaring fra Würths øvrige butikker og har gennemgået en lang række kurser hos Würth.

Det daglige ledelsesansvar i Køge varetages af Sophie Nysom Christensen, som hidtil har serviceret Würths kunder fra butikken i Roskilde.

Stor åbningsfest i Køge

Den ny butik åbner kl. 6 onsdag den 26. oktober ved at Würth Danmarks adm. direktør, Donny Moerkerk, skærer sig vej ind i butikken ved at oversave en træportal.

Alle interesserede er velkomne til at kigge forbi til lidt morgenmad og et kig på den ny butik, som vil bugne af åbningstilbud.

Butiksåbningen fejres både onsdag, torsdag og fredag (26.-28. oktober), hvor der er både morgenmad og frokost til de kunder, der besøger butikken.

Mere om butikken, åbningsfesten og åbningstiderne på www.wuerth.dk

500 ansatte

Würth Danmark A/S har hovedkontor og centrallager i Kolding og beskæftiger godt 500 medarbejdere.

I 2014 var omsætningen på 700 millioner kroner. Würth Danmark er en del af Würth-gruppen, som er repræsenteret i mere end 80 lande. På verdensplan beskæftiger Würth-gruppen mere end 65.000 medarbejdere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125