23948sdkhjf

Derfor smelter fynske lakerere sammen

To erfarne autolakfolk fusionerer.
LAKFUSION To selvstændige autolakerere i Svendborg kommer nu til at se langt mere til hinanden. Fra 1. oktober er Svendborg Autolak og Autolak-Experten gået sammen og blevet til én samlet virksomhed kaldet LAKexperten Svendborg ApS. Bag de to virksomheder, der er stiftet i henholdsvis 1987 og 2007, står Henrik Buch og Christian Poulsen. Henrik Buch, ejer af det forhenværende Svendborg Autolak, siger om sammenlægningen:

- Fusion er en naturlig udvikling, når vi ser på fremtiden i branchen med færre skader og øget fokus på fleksibel levering, høj grad af dokumentation og kundetilpasset kvalitet. Vi ønsker at styrke begge forretninger, og vi supplerer hinanden rigtig godt, både på de ydelser, vi tilbyder til vores kunder og på den kvalitet, vi leverer, fortæller Henrik Buch og tilføjer:

- Med flere medarbejdere og to værksteder øges fleksibiliteten endnu mere over for vores kunder, og vi får mulighed for at optimere på den kapacitet, vi har og yde en endnu bedre service til vores kunder.

Garantiordning forberedes

På grund af fusionen vil kunderne nu blive tilbudt tre års garanti. Herudover vil online booking og administration blive tilbudt til kunder og samarbejdspartnere, hvilket er noget nyt for AutolakExperten. Christian Poulsen udtaler:

- Jeg havde egentlig ikke forestillet mig, at jeg skulle indtræde i et kædesamarbejde, men må indrømme at jeg er blevet positivt overrasket over de fordele som LAKexperten tilbyder. Både på kvalitetsstyring, indkøbsaftaler og bookingsystem ligger de langt foran - og jeg glæder mig til at komme rigtig i gang, siger Christian Poulsen.

Til at starte med samles aktiviteterne hos det tidligere Svendborg Autolak på Bodøvej 9A i Svendborg. I løbet af efteråret vil der blive arbejdet på også at benytte faciliteter på Aasiaatvej 7.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11