23948sdkhjf

Køber bilhus i Esbjerg

Den sydjyske bilkæde Autocentralen.com overtager VW og Skoda i Esbjerg.
BILSALG Efter flere år i Semler Gruppens eje skiftede Esbjergs eneste autoriserede VW- og Skodaforhandler per 1. oktober hænder. Det er den lokale bilkæde Autocentralen.com, der overtager bilhuset.

Autocentralen.com ejer bilkæden Tegllund og er dermed blandt de ti største bilforhandlere herhjemme. Koncernen besidder i forvejen VW i Kolding samt bilhuse i seks andre syd- og sønderjyske byer og er autoriseret forhandler af Skoda, Opel, Citroën, Nissan, Hyundai, Mitsubishi, Fiat og Honda.

Direktør Anders Jensen glæder sig over den markante udvidelse af virksomheden og ser frem til at vise koncernens kvaliteter frem for borgerne i Esbjerg, der er den hidtil største by, som kæden er repræsenteret i.

- Vores helt store styrke ligger i detailledet, ansigt til ansigt med kunderne. Med Autocentralen.com som ejer kommer esbjergenserne til at mærke et væsentligt serviceløft. Hver eneste kunde skal have en super behandling, og vi skal tilbyde stor fleksibilitet i alt, hvad vi gør. Autocentralen.com har i over 40 år har været vant til at sælge mærker med væsentligt mindre markedsandel, der har krævet ydmyghed og evnen til at sige: "Ja, det finder vi da bare ud af." Samme høje serviceniveau kommer nu VW-, og Skoda- og Audiejere til gode, udtaler Anders Jensen.

Autocentralen

Autocentralen.com indgår i Tegllund A/S, der - med afdelinger i Fredericia, Haderslev, Kolding, Vejen, Vejle og nu Esbjerg - er blandt landets største bilhuse.

Koncernen er autoriseret forhandler af Opel, Fiat, Hyundai, Mitsubishi, Nissan, Honda, Citroën, Skoda og Volkswagen samt autoriseret servicepartner på Audi.

Med over 1200 biler på lager er virksomheden både en førende ny- og brugtvognsforhandler, der sælger omkring 9500 biler årligt.

På koncernniveau beskæftiges 350 medarbejdere og omsættes årligt for over 1,5 milliarder kroner.

Mere på www.autocentralen.com og www.tegllund.dk .



Skrotter kassetænkningen

Autocentralen.com overtog i juni 2013 VW i Kolding og vendte et vigende salg samt mindre gode kundetilfredshedsmålinger til en god forretning med en af landets højeste scorer på tilfredshedsundersøgelserne fra kunderne. Da Semler Gruppen stod over for et salg i Esbjerg, var Anders Jensen den første, der blev kontaktet.

- VW og Skoda i Esbjerg passer perfekt ind i vores overordnede strategi. Markedet er præget af konsolideringer, hvor de store spillere står tilbage til sidst. Hvis vi ikke skal blæses af vejen, skal vi have en vis størrelse. Samtidig er Esbjerg rigtig spændende som storby i den region, vi allerede er repræsenteret i. Vi kan dermed skabe synergieffekter og øge omsætningen uden at ansætte flere administrative hænder, forklarer Anders Jensen.

Vil fordoble omsætning

VW og Skoda Esbjerg har i flere år haft skrantende resultater, men den nye direktørs forventninger til bilhuset er klare.

- På fem år skal vi fordoble omsætningen i Esbjerg. Det skal vi gøre ved at droppe den vante kassetænkning og være fleksible over for alle kunder. De ansatte får meget videre rammer til at agere, og der kommer et helt andet liv i butikken, blandt andet ved hjælp af et noget større udbud af også brugte biler, lover Anders Jensen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109