23948sdkhjf

Bilfarver der hitter

Standox viser sin farvekompetence på nettet.
KULØR-TIPS Med stadigt stigende regelmæssighed øger bilproducenterne priserne på nye modeller med eksklusive specialfarver og effektlakeringer, hvoraf mange i sidste ende ender på malerværkstederne for at undergå en lakreparation. Det gør det så meget vigtigere for værkstederne at holde sig ajour med nye udviklinger og tendenser inden for farver, påpeger Standox.

Standox hjælper sine partnere i reparationsindustrien ved at levere nyttige oplysninger på sin hjemmeside. Sidens besøgende kan gå til "Om os/Farvekompetence" i menuen og finde værdifulde tip fra Standox’ eksperter om udvikling af farver og farveformler.

Bilfarver der hitter

Under "Farvetendenser" forklarer farvedesigneren for Axaltas originale autolakker i EMEA, Elke Dirks, hvilke bilfarver, der hitter for øjeblikket, og ser frem mod nye udviklinger som for eksempel glasflager eller stærke farver.

Under "Farveudvikling" giver Ann de Clerck, der er ansvarlig for Axaltas markedsføring af farver til reparationslakering i EMEA, detaljerede oplysninger om, hvordan man skaber farver til reparationslakering, og hvordan Axaltas farvelaboratorier verden over producerer nye reparationsformler.

Farvesammensætninger

Horst Neumann, Axaltas koordinator for farvekvalitet, beskriver, hvordan Axaltas koordinatorer for farvekvalitet arbejder, og hvordan de hjælper autolakerere med at producere farvesammensætninger, der tilbyder de mest præcise farvematch til reparationerne.

Der kommer løbende nye emner i afsnittet "Farvekompetence" på Standox’ hjemmeside. Den kan findes på www.standox.dk/ccdk

Om Standox

Standox er et af de globale brands fra Axalta Coating Systems. Standox betegnes som det ledende autolakeringsbrand i Europa med base i Wuppertal i Tyskland.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14