23948sdkhjf

Flere rust-ben at stå på

Kent Pabst har foreløbigt haft center i Skodborg i tolv år, og nu åbner han Haderslev Pava Center.
UDVIDELSE Haderslev har i en periode ikke haft et rustbeskyttelsescenter, men det er slut nu. Det er de tidligere Arriva garagebygninger på Niels Bohrsvej 3 i Haderslev, der med virkning fra den femte september er blevet byens nye Pava rustbeskyttelsescenter. Dermed driver Ken Pabst nu to undervognscentre, og ud over ham selv, er der to medarbejdere. De forbliver i Skodborg, mens Ken Pabst selv tager sig af bilerne i Haderslev.

- Selv om jeg primært vil befinde mig i Haderslev, vil det stadig være mig, kunderne får i røret, og det vil også være mig, der står for tidsbestillingen. Sidste år hentede jeg 217 biler i Haderslev for at undervognsbehandle dem i Skodborg. Det gav i sagens natur mange timer på landevejen og de timer, kan jeg bruge bedre ved at undervognsbehandle bilerne i Haderslev, siger Ken Pabst.

Lokalerne er lejet af automobilforhandler Arne Fjord-Frandsen i Haderslev, som forhandler Mitsubishi, Fiat og Kia biler og som samtidig har været en af leverandørerne til Pava centret i Skodborg. Ifølge Ken Pabst kræver det langt mere at undervognsbehandle nu end det gjorde i gamle dage.

- Tidsforbruget varierer en del fra bil til bil. Der kan være en del plastik, der skal afmonteres, før bilen kan blive vasket grundigt. Så skal den tørre. Først derefter kan der sprøjtes, og derfor tager det to dage for at lave en rustbeskyttelse, som jeg kvalitetsmæssigt kan stå inde for, understreger han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094