23948sdkhjf

Nye dæk til en særling

Manglen på rigtige dæk var blevet stor, og nu er Bridgestone trådt for at hjælpe med at holde en Jaguar legende kørende.
LEGENDE Bridgestone har påbegyndt et samarbejde med firmaet Don Law XJ220 Racing i England for at udvikle en ny generation af dæk til den legendariske Jaguar model XJ220. Det oprindelige samarbejde om udviklingen af dækkene til Jaguar XJ220 er veldokumenteret, men dæk i den krævede størrelse til bilen udgik af produktion for nogle år siden.

Tilfældigheder
Ved et tilfældigt møde åbnede Don Law en diskussion med Bridgestone Europe om muligheden for at producere nye dæk, som matcher de oprindelige og deres specifikationer. Takket være et netværk af XJ220-entusiaster har de to selskaber nu samlet et hold, der omfatter den oprindelige chefudviklingsingeniør, en testkører og også den berømte Jaguar med stelnummer 004.

- Det er meget vigtigt at holde sådanne ikoniske køretøjer kørende i dag og støtte folk som Don Law og hans team af ekspertteknikere. Teknologi har bevæget sig betydeligt i de sidste 25 år, og vi tror, vi vil være i stand til at producere et dæk, der vil tilfredsstile alle XJ220-entusiaterne, siger Christophe de Valroger, Vice President Consumer OE hos Bridgestone Europe.

Projektet skrider nu hastigt frem, og målet er, at model XJ220 vil kunne fejre sin 25 års fødselsdag med et par nye Bridgestone dæk i 2017.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11