23948sdkhjf

Sådan går Hankook vinteren i møde

To nye dæk er klar til frost og sne på de danske veje.
DÆKNYT Det er nu, dækproducenterne kæmper om at sætte sit præg for forbrugernes jagt på nye vinterdæk, og Hankook er klar. Nyt er firmaets såkaldte Winter i*cept RS2 W452, der er helt nyudviklet og stærkt forbedret vinterdæk, som er velegnet til danske forhold. Køre-, bremse- og styreegenskaberne er alle forbedret i kraft af nyt mønster med 3D-lameller med effektive tværgående riller, som blandt skal hjælpe med til at forhindre aqua-planing. 3D-lamellerne hjælper også med at forbedre trækevnen i sne via deres skarpe og kantede design. Også på tør vej har dækket fået bedre køreegenskaber i forhold til dens forgænger. Dækket har både M+S og 3 Peak Mountain Snowflake godkendelserne.

Som hos flere andre producenter vinder helsårsdækkene mere opmærksomhed end nogesinde før, og hos Hankook er de ingen undtagelse. Konkret drejer det sig om Hankook Kinergy 4S H740, der, med Hankooks ord, er multiperformance dæk velegnet til alle vejrforhold hele året. Bremselængden på sne er ifølge producenten selv reduceret med 10 procent, mens længden er afkortet med 6 procent på våd og tør vej i forhold til forgængeren, H730. Ændringerne er opnået ved at opdele dækmønstret i en yder- og inderside. De gode egenskaber om sommeren klares ved hjælp af indersiden, mens vinteregenskaberne klares med ydersiden.

Dækket er opbygget af den såkaldte ’High grip silica compound’, der blandt andet omfatter et ekstra bredt to-lags stålbælte og karkasse med equilibrium polyester, som forbedrer karkassens stivhed og slidstyrke. Dækket har både M+S og 3 Peak Mountain Snowflake godkendelserne på plads.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125