23948sdkhjf

DBFU træder ud af rollen som teenager

Fredag den 16. september fejrede mere end 150 brugtvognsforhandlere og deres ledsagere DBFU’s 20 års jubilæum på Hotel Kolding Fjord.
BRANCHEFORENING I denne overordentlig smukke natur, og med solen bagende ned fra en skyfri september-himmel, mødtes Danmarks førende brugtvognsforhandlere til en fejring af denne lille, men hurtigt voksende, brancheforening, DBFU, Dansk Bil Forhandler Union.

Foreningens direktør gennem de seneste godt fem år, Karl-Ove Pedersen, indledte dagen med en lille tur ned ad Memory Lane, med et stop ved nogle af de milepæle der har været med til at tegne en aktiv og innovativ forening: Oprettelsen af Brugtbilgarantifonden, garanticertificering og fælles slutseddel var nogen af de områder, der blev nævnt. Der blev ligeledes dvælet ved hele kulturen, der kendetegner DBFU, hvor nærheden og tilgængeligheden blev fremhævet som væsentlige faktorer til DBFU’s medlemsucces.

Den skarpe konkurrence brancheforeningerne imellem blev også berørt, og ikke mindst det seneste tiltag, hvor en leverandør til danske autoforhandlere, som DBFU finder meget dominerende, udbyder et brugtvognskoncept, der kræver medlemskab af en bestemt brancheforening, fik nogle knubbede ord med på vejen.

Nyt markedsføringstiltag

Karl-Ove Pedersen sluttede sit indlæg med en præsentation af DBFU’s markedsføringstiltag, der er bygget op omkring den nye SEO optimerede hjemmeside, der, kombineret med annoncer på de sociale medier, bilsalgsportalerne og Motor-magasinet, henvender sig både til forbrugere og til potentielle DBFU medlemmer.

Teaterdirektørs værktøjskasse

Eftermiddagen blev afsluttet med et indlæg af teaterdirektør Peter Langdal, der delte ud af sine erfaringer med ledelse og motivation i et meget kreativt og kaotisk miljø. Med sin lidt skæve tilgang fik Peter Langdal flere gange, bogstaveligt talt, de 150 forsamlede op af stolene, og forhandlerne fik undervejs et indblik i Peter Langdals omfangsrige værktøjskasse.

Særlig DBFU-ånd

Jubilæet blev afsluttet med en festlig aften, hvor velkomstdrinken blev indtaget på terrassen med en storslået udsigt til Kolding Fjord. Bestyrelsesformand Jeppe Ruby Laursen holdt festtalen, der kredsede om den særlige DBFU kultur med den meget familiære ånd, den store synlighed og det kollegiale sammenhold blandt foreningens medlemmer, hvilket det meget store fremmøde til jubilæet jo også vidner om.

Hele arrangementet blev afsluttet med underholdning af mentalisten og magikeren Henrik Svanekier der hensatte gæsterne i en tilstand af forundring og forbløffelse... og så var der bal bagefter til den lyse morgen.









Læs mere om: DBFU
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125