23948sdkhjf

Følg familien Magnussen på TV

Hele Jan Magnussens bagland bakker op om hans 300 årlige rejsedage.
PRIVATLIV Kanal 5 har fået lov til at følge med bag kulisserne hjemme hos racerkører Jan Magnussen. Under titlen ’Familien Magnussen’ får vi historien om en familie med ét stort fælles hjerte, der banker for motorsport. Om sammenhold og fælles drømme, for i familien Magnussen kan ingen undværes, når en hektisk kalender med op mod 300 rejsedage om året skal gå op med børn og dagligdag.

Vi er med på tætteste hold, når Jan er på arbejde for Corvette Racing i USA, og når han kæmper for sit eget spirende motorsportsprojekt, Magnussen Racing Experience. Han jagter konstant resultater på verdens racerbaner, mens hans hustru, designer, fotograf og indehaver af en webshhop med motorsports-merchandise, Christina "Chrisser" Magnussen, knokler for at holde hus, børn, hund og kat derhjemme. I medgang og modgang, hvor ingenting kommer let, og hvor succes måles i sejre og sponsorindtægter.

Jan Magnussen er en af verdens mest vindende racerkørere. Han tog sit første verdensmesterskab som 14-årig, og siden har han kørt alt fra Formel 1 til Le Mans og vundet fire sejre i det berømte 24-timersløb.

Premieredato på programmet er endnu ikke annonceret .
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109