23948sdkhjf

Fremtidens fyldestationer vises frem i Frankfurt

Dometic Waeco står klar med næste generation i ASC-serien, når Automechanika løber af stablen i Frankfurt 13.-17. september.
AIRCON Når i omegnen af 160.000 fagfolk fra hele Europa om få dage samles til årets største fagmesse, Automechanika, i Frankfurt, er danske Dometic Waeco vanen tro på pletten med det seneste nye inden for aircondition og klimaanlæg.

Alligevel tøver Martin Christensen, key account manager hos Dometic Waecos danske afdeling i Fredericia, ikke med at udråbe netop dette års messe som noget helt særligt.

- Normalt har jeg været spændt på at komme til Automechanika, fordi jeg har skullet præsentere den seneste produktudvikling. I år kommer jeg blandt andet til at stå med nogle helt nye og færdige produkter til markedet, nemlig fremtidens fyldestationer, siger Martin Christensen.

Kunder med i udvikling

Det gælder blandt andet den første Waeco ASC A/C fyldestation til CO2-klimaanlæg samt flere Low Emission fyldestationer, som efterspørges af markedet. Waeco præsenterer også et helt nyt tagklimaanlæg, CoolAir RTX, til lastbiler, der er dobbelt så kraftfuldt som de tidligere modeller.

- Jeg synes, det er utroligt, at der stadig foretages så markante forbedringer inden for aircon-området, og der hele tiden kommer nye produkter til. For vores vedkommende skyldes det, at vi konstant indhenter oplysninger fra brugerne, som på den måde selv er med til at skabe udvikling, siger Martin Christensen.

Et er dog uændret, fastslår han, og det er den velbesøgte isbar - helt i tråd med aircon-anlæggegenes kuldegenerering - som efterhånden er blevet en fast og populær bestanddel af Waecos store stand under Automechanika.

Blandt de cirka 4500 udstillere vil Dometic Waeco være at finde i hal 9, stand nr. A44.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094