23948sdkhjf

Avance-afgørelser på vej

Skat er på vej med afgørelser om flytning af avance.
SKELSÆTTENDE AutoBranchen Danmarks Skattetaskforce modtager i disse dage udkast til afgørelser i forhold til de prøvesager, som handler om flytning af avance fra Skatteankestyrelsen.

Mange bilforhandlere venter på nyt i disse sager, så det er en væsentlig nyhed, at afgørelserne nu er på vej, understreger Jens Brendstrup, administrerende direktør i AutoBranchen Danmark og forklarer:

- Vi ved, at Skatteankestyrelsen alene fastlægger de overordnede retningslinjer og giver nogle eksempler på, i hvilke situationer forhandleren får medhold, og i hvilke tilfælde Skat kan anses for at have løftet bevisbyrden for overflyttet avance. I de tilfælde, vi har hørt om, indstiller Skatteankestyrelsen, at det overlades til Skat at foretage en vurdering af de enkelte handler for at sikre, om bevisbyrden for overflytning af avance er løftet af Skat. Det vil derfor medføre en efterfølgende dialog med Skats sagsbehandler i forhold til den gennemsnitlige markedspris for henholdsvis udstyr og byttebil i de enkelte handler, siger Jens Brendstrup til Motor-magasinet.

Skat har fået en frist på én måned til at fremkomme med bemærkninger, og herefter får forhandleren én måned til at komme med bemærkninger. Skatteankestyrelsen forventer, at eventuelle retsmøder vil blive afholdt ultimo november/primo december måned 2016.


Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093