23948sdkhjf

Årsdag får besøg af Henrik Fisker

AutoBranchen Danmark har sammensat et spændende program 8. september.
SAMLING Den innovative danske bildesigner Henrik Fisker, manden bag blandt andre Aston Martin DB9 og sine egne biler hos amerikanske Fisker, besøger torsdag den 8. september Strøjersamlingen i fynske Assens på årsdagen hos AutoBranchen Danmark, der samtidig markerer de to sammensluttede brancheorganisationer D.A.F. og FAI’s fælles 130 års jubilæum.

Inden en rundvisning klokken 14.00 på bilmuseet er der desuden lagt op til et spændende program om fremtidens autobranche med indlæg fra et af de førende analysebureauer, Megafon, hvor administrerende direktør Asger H. Nielsen præsenterer en ny forbrugeranalyse om kundeloyalitet og forbrugeradfærd ved bilkøb og værkstedsvalg, der giver indsigt i kundeadfærd.

Direktør Leif Carlsen, Social Selling Company, holder et inspirationsforedrag om, hvad der skal til for at skabe øget salg på værksteder og i bilforretninger, og hvordan virksomhederne kan bruge de sociale medier til at øge synligheden overfor kunderne, skabe et bedre omdømme og i sidste ende også øge salget

Den kendte tv-vært Cecilie Frøkjær binder årsdagen sammen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111