23948sdkhjf

Dyre fyldeanlæg sælger

Ifølge producent er det lige så nemt at sælge dyre fyldestationer som billige.
PRIS Klimaværksteder er ikke bange for at grave lidt ekstra dybt i lommerne, når de køber nye fyldestationer til at service airconditionanlæg på biler. Det er i hvert fald erfaringen hos producenten Dometic Waeco. Ifølge producenten oplever man her, at indkøberne har det fint med at købe ind fra "øverste hylde", som de udtrykker det. Martin Christensen er key account manager i Dometic Waecos danske afdeling. Han uddyber:

- Hvor der for få år tilbage blev købt fyldestationer i alle prisklasser, så er der i de senere år kommet en meget kraftig efterspørgsel på specielt de mere effektive fuldautomatiske fyldestationer. Det skyldes ikke mindst, at vi gør meget ud af at drøfte det enkeltes værksteds behov og fordelene ved de fuldautomatiske modeller, udtaler Martin Christensen i en pressemeddelelse.

Betaler sig på lang sigt
Ifølge Martin Christensen er det ikke mindst klimaværkstedernes mulighed for at skrue op for indtjeningen på airconservice ved at benytte mere effektive maskiner, som får stadig flere til at vælge den lidt større investering.

- Hvis du har et værksted, hvor der bliver lavet masser af aircontjek, så gælder det om at have en maskine, der kan klare så mange tjek som muligt. Samtidig skal anlægget kræve et minimum af betjening. Du betaler mere, når du køber maskinen, men på den lange bane er der en større gevinst, forsikrer han.

Som eksempel nævner han en ASC Low Emission 2500 til R134a, hvis klimaværkstedet laver mellem 100-250 tjek af aircondition. Ifølge ham vil det i sidste ende frigøres der mellem 15 og 38 timer, eller ca. 25 - 65 ekstra aircontjek. En ASC Low Emission 2500 til R134a koster omkring kr. 30.000 kroner.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094