23948sdkhjf

Applus igen med opkøb

Sorø Bilsyn er ny i folden.
SYN Efter otte år som selvstændig synsmand i Sorø, har Uffe Colbe solgt sin synsforretning, Sorø Bilsyn på Juliesmindevej 9 i Sorø, til Applus Bilsyn.

Sammenlægningen sker imidlertid ikke med vemod. Uffe Colbe fortsætter som daglig leder af det kommende Applus Bilsyn i Sorø, og han ser frem til at arbejde inden for Applus-kæden.

- Applus Bilsyn overtager min adresse og mine lokaler, så jeg fortsætter i vante rammer. Herudover betyder sammenlægningen, at vi bliver en del af en større organisation, hvilket er vigtigt for mig, siger Uffe Colbe.

Åbent Hus
Uffe Colbe er uddannet automekaniker ved Hennings Autoværksted i Fjenneslev mellem Sorø og Ringsted. I 2005 begyndte han at syne biler for så at åbne Sorø Bilsyn i 2008. Åbningen af Applus Bilsyns synshal i Sorø blev markeret med et Åbent Hus-arrangement fredag den 5. august. Her havde Uffe Colbe mulighed for at hilse på kunder, samarbejdspartnere og ‛venner af huset’. Det skete sammen med adm. direktør hos Applus Bilsyn, Per V. Rasmussen, som ser positivt på sammenlægningen med Sorø Bilsyn.

- Med Uffe Colbe får vi en professionel og dygtig synsmand, som har et godt lokalt netværk og kendskab til kunderne i Sorø. Herudover glæder vi os til at servicere bilejere såvel som værksteder, autoforhandlere, vognmænd og offentlige institutioner i Sorø, udtaler Per V. Rasmussen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109