23948sdkhjf

Nem leasing fra lænestolen

Ugens leder i autobranchens uafhængige fagblad gennem 47 år.
MOTOR-MAGASINET MENER:

ALT IMENS AUTOBRANCHENS største trængsler - reparationsgrænsen og det aldrende kludetæppe af bilafgifter, der jo reelt hænger sammen - desværre overhovedet ikke indgår i hverken finanslovforslaget eller regeringens store 2025-plan, så løber udviklingen i autobranchen stadig stærkere.

VI KUNNE I SIDSTE UGE berette om den danske app CarBuddii, der samler bunken af køresedler og skaber en automatisk callback-liste. Og i denne uge fortæller vi om de foretagsomme udviklere i virksomheden Penneo, der har bygget en softwareløsning, som gør det muligt at underskrive en lang række dokumenter med NemID. Det ædle mål for disse it-løsninger er at gøre livet nemmere for autoforhandlere. Og ikke mindst også for leasingselskaberne, der tilsyneladende vokser i både antal og størrelse. Naturligvis fordi såvel erhvervslivet som de danske private husstande i stigende grad vælger at lease biler. Det skal være nemt og sikkert at lease bil hjemme fra sofaen, mens Fast and Furious III farer hen over tv-skærmen. Jo, tak - vi er allerede gået en ny tid i møde med ændrede forbrugsvaner på også bilområdet. Og ve den i autobranchen, der ikke følger med de nye trends og muligheder. Det er nemt at blive hægtet af i denne tid. Kun de fremsynede og foretagsomme får lov at blive siddende i førersædet.

NYE TIDER KRÆVER nye hoveder. Bilkarriere.dk hitter på nettets sociale medier, hvor fremtidens arbejdskraft bliver præsenteret for mulighederne i autobranchen og får lyst til at tage del i vores fælles fag. Det lover godt for udviklingen, at Bilbranchen under DI har været fremsynet og dygtig til at finde rollemodeller blandt de unge elever, der kan trække nye unge til fagene i branchen. Det er godt gået at indtænke Facebook, Instagram, YouTube og Google i markedsføringen, der har ført til ikke færre end fem millioner visninger. Så må vi håbe, at unge med lyst på autobranchen også bliver tilgodeset i regeringens helhedsplan, hvad angår løn, Skat og SU, der blev præsenteret tirsdag.

God læselyst!
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078