23948sdkhjf

Rattet rundt med motorsporten

Nyt fra ind- og udland i sportens verden. Se også de selvstændige billedtekster.
JACOB MADSEN OG Line Lykke Jensen måtte i et teknisk hårdt løb se andenplads blive til fjerdeplads i EM-rally i Tjekkiet mod 30 konkurrenter i deres Opel Adam R2 i klassen tunede tohjulstrukne biler under 1600 ccm på grund af problemer med tidsstempling og samtaleanlægget i bilen. (foto: Josef Petru).

FOR ANDET ÅR I TRÆK køres der race efter mørkets frembrud på Padborg Park ved Super Dæk Night Race lørdag den 27. august. Her vil publikum kunne opleve stikflammer fra udstødningsrørene under især næstsidste afdeling af OK Mobil 1 Danish Supertourisme Turbo, hvor Michel Nykjær, Næstved, er favorit. Der køres desuden high-speed ture med publikum. (Foto: Morten Alstrup).

CHRISTINA NIELSEN FØRER fortsat GTD-klassen efter svært løb i USA med dækproblemer og straf for overboost, da hun og hendes italienske holdkammerat Alessandro Balzan blev sekser fra ottende startposition i deres Scuderia Ferraris Ferrari 488 GT3 ved tredjesidste afdeling af det amerikanske IMSA mesterskab på Virginia International Raceway.

VED SIKKER OG HURTIG kørsel under weekendens Grand Prix Danmark på FDM Jyllandsringen, samlede Kevin Verner og Autoforum Racing Team Silkeborg så mange point, at de sikrede sig 2016 i OK Mobil Legend Car mesterskabet trods en manglende afdeling.

FOR FØRSTE GANG i karrieren kunne Michael Markussen, Kolding, indtage øverste plads på præmiepodiet efter en finale i MASCOT Danish Thundersport Championship. På FDM Jyllandsringen vandt han først dagens andet kvalifikationsheat på en våd bane, inden han kunne føre samtlige omgange i den afsluttende finale.

DET BLEV TIL EN NORSK SEJR for anden løbsweekend i træk, da Karin Elise Fossen igen sejrede på et klogt søndagsløb i DS3 Cup på FDM Jyllandsringen.