23948sdkhjf

Få elektrisk VW med Netflix-model

Clever og Volkswagen starter samarbejde om ubegrænset strøm til fast pris
STRØM Det er den samme salgs aftale, der i juni blev lanceret for elektriske BMW-kunder, der skal gøre det lettere og mere gennemsigtigt at være dansk el- eller hybridbilskunde. Konceptet hedder Clever Unlimited og går i al sin enkelthed ud på, at kunden betaler én samlet pris pr. måned og har ubegrænset brug af strøm samt fri adgang til Clevers ladenetværk med mere end 900 ladepunkter i Danmark, Sverige og Tyskland - og med endnu flere i støbeskeen.

Fast pris og fri kilometer
Clever Unlimited er opstået med inspiration fra streamingtjenester som Netflix og Spotify, hvor brugerne betaler én månedlig ydelse. Clever Unlimited skal med andre ord være el- og hybridbilernes streamingtjeneste - let, billigt og ukompliceret. Uanset hvor mange kilometer du kører, så har du én fast månedlig udgift til drivmidler, skriver Clever i en pressemeddelelse

- Clever Unlimited er et helt nyt og attraktivt mind-set omkring mobilitet, hvor alt er inklusive til en fast pris. Der er ikke så meget at tænke over – man skal bare køre. Med Volkswagen ombord, er der sat tyk streg under, at det her er måden at køre bil på i fremtiden. Vi tror på, at man i løbet af de næste år i Europa vil opleve acceleration i omstilling til el i transporten, og vi er klar, når det for alvor sker, siger Casper Kirketerp-Møller, adm. direktør i Clever.

Volkswagen og Clever samarbejder om opladning af Volkswagens plug-in-hybrider og elbiler, og hos Volkswagen er det naturligt at tilslutte sig Clevers nye koncept.

- Hos Volkswagen satser vi stort på elbiler og har netop præsenteret vores 2025-strategi med planer om at lancere 30 nye elbiler over de næste ti år. Clever har været vores partner på opladning af elbiler de seneste to år, og det samarbejde udvider vi nu med Clever Unlimited. Det er et opladningsprodukt, som er helt enkelt og nemt at forstå, og det glæder vi os til at præsentere til vores danske kunder af elbiler og plug-in-hybrider, siger Ulrik Drejsig, Direktør, Volkswagen Danmark.

Sørger for opsætning
Når man køber en ny el- eller hybridbil fra Volkswagen, og vælger Clever Unlimited, sørger Clever for levering, opsætning og installation af ladeboks, og elbilisterne får et ladekort, der giver ubegrænset strøm både på Clevers ladenetværk og på ladeboksen derhjemme.

Køber man en Volkswagen Passat GTE eller Golf GTE plug-in hybrid, er prisen 299 kr. om måneden for en Unlimited-aftale. Købere af Volkswagen e-up! eller e-Golf elbiler kan få Unlimited for 599 kr. om måneden. Ønsker man udelukkende at benytte Clever ladenetværk (hvis man fx bor i lejlighed), betaler man blot 199 kr. om måneden for fri strøm på hele Clever ladenetværk ved køb af en ny plug-in hybridbil fra Volkswagen, og 399 kr. om måneden for en elbil.

Clever i Danmark er ejet af energiselskaberne SEAS-NVE, SE, NRGi, Eniig og Energi Fyn, og har eksisteret siden 2009. bauer
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.127