23948sdkhjf

Herningenser får KS-2000

Vi skal kunne ”tåle” at blive kontrolleret af Videncenter, lyder forklaringen.
KVALITETSKODE Hos Au2skader.dk i Herning har de valgt at gå hele vejen i forhold til dokumentation af reparationsmetoder, arbejdsgange og kvalitet. Virksomheden har valgt AutoBranchen Danmarks certificering og er blevet KS2000/ISO certificeret på både lak og karrosseri-værkstedet. Lakeringsværkstedet har i en del år været KS2000/ISO-lakcertificeret.

- Da vi startede karrosseriværksted for et par år siden, vidste vi fra starten, at vi også på karrosserisiden ville have ISO-delen med, siger Louise Damsgaard, som står for det administrative arbejde i virksomheden. Hun fortsætter:

- Vi har valgt at lade os certificere, fordi vi over for eksisterende og nye kunder ønsker at sende et signal om, at vi kan ”tåle” at blive kontrolleret af AutoBranchens Videncenter, som står for KS2000, siger Dennis Kragelund og Karl, der er daglige ledere af karrosseri- og lakeringsværksted.

Au2skader.dk kan derfor kalde sig ISO-certificeret totalleverandør på skadesarbejde og tilbyde reparation af alle bilmærker. Virksomheden, som i mange år har udført lakeringsopgaver, valgte for et par år siden at gå all-in og indrette karrosseriværksted i en tidligere klargøringshal. Ud med støvsuger og klude, ind med alt det nødvendige karrosseriudstyr. Alt fra svejse/loddeudstyr til elektronik, der kan udlæse body-computere og indstillinger i forbindelse med frontrudeskifte, er til stede på værkstedet.

- Med vores koncept kan vi tilbyde håndtering af hele skadesforløbet fra start til slut. Det betyder, at tid, som andre bruger på transport mellem forskellige afdelinger, her bruges på kundens bil, siger Dennis Kragelund, som står for karrosseriafdelingen.

AutoBranchen Danmark vurderer, at flere værksteder i fremtiden vil satse på at kunne varetage hele reparationsforløbet med både karrosseri- og lakeringsværksted under samme tag. Virksomheder med dette setup holder omsætningen inden for dørene og undgår det rabatræs, som er med til at splitte branchen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109