23948sdkhjf

Fejrer 10 år med ’sort’ arbejde

Per Lauridsen og konen fejrer 10-års jubilæum med masser af ’sort’ arbejde i undervognscenter i Jylland.
UNDERVOGNE Han uddannede sig egentlig oprindelig som mekaniker, men arbejdede i en årrække som chauffør for Danish Crown, inden han i sommeren 2006 besluttede sig for, at han ville tilbage i den ’sorte’ del af autobranchen. Per Lauridsen har siden drevet Vinderup Undervognscenter, der ligger midt mellem Holstebro og Skive. I sommer kunne han og konen Birgitte Lund så fejre virksomhedens 10-års jubilæum for det knap 700 kvadratmeter store center til beskyttelse af undervogne. For Per Lauridsen har det ’sorte arbejde’ i antirustbranchen altid drejet sig om kvalitet:

- Kunderne skal vide, at bilen er fejlfri, når de kører herfra, siger Per Lauridsen, der også glæder sig over, hver gang en bil bliver udtrukket til kontrol hos FDM, og der kommer rapport tilbage uden anmærkning. Og det sker stort set altid, fortæller Per Lauridsen.

Han udfører ifølge ham selv sit ’sorte arbejde’ med god samvittighed. Den landsdækkende Suvo-kæde, der har hovedkontor i Holstebro, har et mål om at levere Danmarks mest bæredygtige produkter til rustbeskyttelse. Det synes, Per Lauridsen, at kæden er god til at overholde:

- Vi opsamler blandt andet alt afdryp og sender det til genanvendelse i Holstebro, siger Per Lauridsen, der samtidig glæder sig over, at virksomheden har fået en grøn smiley fra Arbejdstilsynet.

Modreaktion
Da han og konen besluttede sig for at gå ind i antirustbranchen i 2006 var det ifølge Per Lauridsen midt i en klar opgangstid. Fra startåret og frem til finanskrisen blev der solgt masser af biler i Danmark, hvilket ifølge Per Lauridsen også dryppede af på rustbranchen.

- Men så kom krisen, og den mærkede vi for alvor omkring 2011, hvor færre købte ny bil og mange, som gjorde, sprang rustbeskyttelsen over, siger Per Lauridsen.

Men i stedet for at indskrænke forretningen udvidede Per Lauridsen fra de oprindelige 250 kvadratmeter med yderligere 425 kvadratmeter, så Suvo Vinderup Undervognscenter i dag fremstår som et flagskib i kæden og som et af de største undervognscentre i Nordvestjylland.

Bilerne er også vendt tilbage i stor stil, og centret har i dag kunder fra hele Jylland – og en enkelt fra Norge, men selvfølgelig kommer de allerfleste fra Vinderup-området.

Udover at passe sin egen forretning er Per Lauridsen aktiv i Suvos garantiforening, der er en medlemsejet forening med det formål at yde kunderne den bedste garanti på markedet for rustbeskyttelse.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096