23948sdkhjf

LeasePlan viste nye biler frem i Brøndby

Leasingselskabet udvider fortsat sine forretninger i Danmark, og i weekenden kiggede flere hundrede forbi for at se de nyeste leasingmodeller.
LEJEBILER Det var godt pakket af leasingbiler foran LeasePlans hovedsæde i Brøndby i weekenden. Her havde selskabet nemlig samlet 170 nye firmabiler til sin årlige Bildag anno 2016.

Flere af de godt 1000 fremmødte havde taget hele familien med, og mens forældrene prøvekørte og fik et indblik i de nye tendenser inden for firmabiler, var børnene fuldt optaget af LeasePlans børneland. Her kiggede Ramasjang-værterne Anders og Katrine forbi og underholdte børnene med alle de kendte sange fra DR programmet Lille Nørd.

Lars Eegholm, adm. direktør i LeasePlan Danmark var også med til at byde de fremmødte velkommen. Han tilføjer i en pressemeddelelse:

- Vi ser altid frem til af afholde Bildagen, da det giver en rigtig god mulighed for gæsterne til at fordybe sig i de mange nye firmabiler på markedet. Jeg er glad for at se så mange bilinteresserede mennesker igen i år, og det bidrager i den grad til en hyggelig stemning, at flere tager hele familien med på denne solrige Bildag, udtaler Lars Eegholm.

Reparation af stenslag
Som en ekstra service for de mange gæster kunne man i år få repareret sin forrude for stenslag af virksomheden Carglass. Rigtig mange deltagere benyttede sig ifølge LeasePlan af chancen for kvit og frit at få repareret ruden, mens de kiggede på de nye firmabiler.

Gæsterne kunne også få foretaget en beregning på en ny firmabil, og den mulighed var også populær. LeasePlan havde desuden åbnet op for sit showroom, og her kunne gæsterne høre mere om det nye koncept Premium Cars, som giver mulighed for at lease brugte luksusbiler. Der var også uofficiel Danmarkspremiere på Alfa-Romeo Giulia samt fremvisninger af de helt nye biler Volvo V90, Volkswagen Tiguan, Renault Talisman og elkøretøjet Tripl. Bildagen er en fast tradition, og i år er det sjette år i træk, at LeasePlan Danmark inviterede til Bildag.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172