23948sdkhjf

Messe for elbil-teknologi og batterier i Stuttgart

Kommer til Europa efter succes i USA.
NYSKABELSE Efter to succesfulde messer i USA er der 4.-6. april 2017 linet op til en europæisk debut i tyske Stuttgart for messen Electric & Hybrid Vehicle Technology Expo and Battery Show – altså en messe for el- og hybridkøretøjer samt batteri-teknologi.

Messens formål er at danne mødested for industriens mest innovative leverandører og producenter af teknologi inden for området i en industri, der kunne se elbilsalget vokse med 26,8 procent i 2015 som en hurtigt ekspanderende og omstillingsparat sektor.

Arrangørerne venter at tiltrække en række af autobranchens topfolk fra OEM-delen, eftermarkedet samt hele produktionskæden, der vil kunne netværke og høre nyt fra industriens eksperter om nye teknologier og processer på elbil- og batteri-området.

Battery Show vil omhandle både den automotive branche samt værktøj og forbruger-elektronik ud fra den globale omstilling til en elektrificeret verden med fornybar, miljøvenlig strøm.

Steve Bryan, chef for messen, er glad for at bringe el-messen til Europa for første gang.

- Stuttgart er det perfekte sted at lancere denne messe, med byens stærke tilknytning til bilindustrien. Vi vil skabe et rum, hvor den nyeste udvikling inden for disse spændende teknologier kan bliver vist frem og diskuteret.

Læs mere på www.evtechexpo.eu/ og www.thebatteryshow.eu

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141