23948sdkhjf

Rattet rundt med motorsporten

Nyt fra ind- og udland i sportens verden - læs også de selvstændige billedtekster.
SAMARBEJDET MELLEM HANKOOK TIRE og det tyske Touring Car mesterskab DTM er nu forlænget. Der er stor tilfredshed med Hankooks præstation siden 2012, og dækproducenten skal forsat levere Ventus Race DTM dæk til Audi, BMW og Mercedes-Benz indtil sæsonafslutning i 2019. DTM samler hundrede af tusinde tilskuere hvert år og transmitteres til 175 lande.

SØNDERJYLLANDS POLITI FORTÆLLER i en pressemeddelelse, at 172 personer blev noteret for fartoverskridelser i forbindelse med Danmarks Hurtigste Bil i weekenden. Driftsforeningen Padborg Park og Motor Sport Sønderjylland kritiserer politiet for at mene, at det er deltagere og tilskuere, der står bag fartoverskridelserne, da en del foregik på den befærdede motorvej på mc’er, der ikke gæster DHB.

DET DANSKE TEAM FORMULA RACING og kørerne Mikkel Mac, Christina Nielsen og Johnny Laursen Søndagens havde en tilfredsstillende officiel Le Mans-test i teamets Ferrari 458 Italia, oplyser teamchef Allan Jørgensen.

EFTER ANDEN AFDELING AF EM for OK Junior er Noah Watt stadig i spidsen af den samlede stilling. I søndagens finale på banen i Adria sluttede unge Watt på ottendepladsen. I klassen OK indtager Christian Lundgaard en samlet syvendeplads efter weekendens løb.

ÉN DECIBEL FOR MEGET betød sort flag for en skuffet Nicolaj Møller Madsen i Porsche for PROsport-teamet efter 10 timers kørsel ved hans flot kørende debut og pole position sidste weekend ved 24-timers løb på legendariske Nürburgring i Tyskland.

NICOLAI KJÆRGAARD FIK ÅRETS hidtil bedste resultat med en syvendeplads i weekendens tredje løb i MSA Formula 4 Championship. Også Patrik Mathiessen scorede til mesterskabet.

PÅ DEN FRANSKE BANE Circuit de Ledenon fik Casper Røes sig en niendeplads i weekendens fjerde løb, der talte til det franske Formel 4 mesterskab. Undervejs i weekendens program forbedrede den fynske rookie sine omgangstider markant.

TRODS EN PROBLEMFYLDT WEEKEND er Nicklas Nielsen stadig i spidsen i rookie-mesterskabet i ADAC Formel 4, efter weekendens runde på Lausitzring. På samme bane sikrede en hasteindkaldt Nicolai Sylvest og holdkammerat hos AMG Zakspeed Mercedes sig en fin 10. plads i det første af to tællende afdelinger til ADAC GT Masters. I andet løb blev det til en placering som nr. 14 blandt de mere end 30 deltagende biler efter et sammenstød.

DER VENTER DELTAGERNE I DM for Formel Ford en ny udfordring, når tredje runde af mesterskabet næste weekend afvikles på Rudskogen i Norge. Daniel Lundgaard er inden løbet i spidsen for mesterskabet.

PLANLÆGNINGEN AF ET HISTORISK RALLY i Silkeborg i forbindelse med Automania-arrangementet 27. august er i fuld gang – forventet antal deltagere er cirka 60.

NICOLAI KJÆRSGAARD FIK ÅRETS hidtil bedste resultat med en syvendeplads i weekendens tredje løb i MSA Formula 4 Championship. Også Patrik Mathiessen scorede til mesterskabet.

ADSKILLIGE DANSKE KØRERE ER til start, når anden afdeling af Deutsche Kart Meisterschaft køres den kommende weekend på banen i Ampfing. Blandt favoritterne i OK er Emil Dose, og i OK Junior hører Mads E. Hansen ligeledes til forhåndsfavoritterne. Følg løbet på dette link

EFTER TO TOP-5 PLACERINGER i sidste runde har Jan Jønck tanket selvtillid, inden det den kommende weekend går løs med femte runde af det britiske F3-mesterskab, der køres på Grand Prix-banen Silverstone. Følg med på dette link

RING DJURSLAND LÆGGER DEN kommende weekend asfalt til tredje afdeling af årets DTC-mesterskab. Løbet kan følges live på TV2 Sport fra kl. 12 søndag.