23948sdkhjf

Online B2B-shop skal give mersalg

Avant Denmark har omlagt sit B2B-online-handelssite, der skal give kunder i autobranchen flere muligheder for indtjening, rabat og servicering af slutkunderne.
KLIK Hjemmesiden og en nyudviklet e-handelsdel hos den århusianske leverandør af biltilbehør Avant Denmark A/S er nu lagt sammen i stedet for, som hidtil, at være på to platforme. Dermed skal kunderne ikke længere zig-zagge frem og tilbage. Det, og en række nye features, giver flere fordele for firmaets kunder, der nu også kan tilgå e-handel via det voksende antal mobile enheder.

Man kan bruge B2B e-handelssitet via enten den generelle hjemmeside biludstyr.dk eller direkte uden om websitet ved at benytte b2biludstyr.dk.

- Vi har foretaget lidt af et kvantespring og får nu en klar førertrøje på – men hviler ikke på laurbærrene af den grund. Vores B2B kunder forventer, at de kan det samme hos os, som når de er private og surfer på andre e-handelssites på pc eller mobile enheder, siger salgs- og souchef Flemming Skou. Han tilføjer, at også en app på sigt kan komme på tale, ligesom mere brug af video af produkterne vil følge.

En stor del af udviklingen har nyansatte Henriette Gaardsmand Madsen stået for som e-handelsansvarlig. Hun har en baggrund i informationsvidenskab fra Aarhus Universitet og flere års erfaring i udvikling af webshops og sites i forhold til sociale medier og online marketing inden for en række brancher.

Henriette G. Madsen fortæller, at der hos Avant Denmark blandt andet er udviklet en forbedret søgefunktion, så B2B-kunderne, der både tæller bilforhandlere, grossister, biludstyrsforretninger og andre i autobranchen, nu kan søge på varenummer, titel og emneord.

- Det er dermed et fedt, om man søger på eksempelvis bagageboks, skiboks, transportboks eller campingboks for at finde en tagboks – eller søger på cykelanhænger, som en del ynder at kalde cykelholdere. Kært barn har mange navne. Vores nye e-shop har desuden mulighed for filtrering på bilmodel og årgang, fortæller Henriette G. Madsen.

Udviklingen har medført et mere lyst og venligt site med mulighed for flere fotos af varerne – med hurtig load ud fra erkendelsen af, at en god brugeroplevelse indbefatter load-tider under to sekunder på wifi.

Klæder bilsælgere på

Optimeringen skal bevirke, at Avant Denmarks kunder i autobranchen nemt og hurtigt kan sælge flere varer til slutkunderne – og dermed selv tjene flere penge.

- Vi ved, at bilforhandlere gerne vil sikre, at kunder ved bilkøb får alt det nødvendige udstyr med – og gerne medfinansieret. Vi vil generelt, med vores nye site med produktbeskrivelser, klæde bilsælgere på, så de er trygge ved at mersælge vores produkter. Bilsælgeren skal kunne vise sin skærm til slutkunden, også hvad priser angår, da alt står i detailpriser med moms – kun ved login vises nettopriser og kvantumsrabatter, siger Flemming Skou. Vel vidende at en slutbruger i nogle tilfælde kan finde billigere løsninger på nettet, til tider af ukendt fabrikat og kvalitet.

- Så det har ikke afgørende betydning. Slutkunder foretrækker ”convenience” – og betaler gerne for kvalitet, der er monteret og finansieret. Her er det op til autobranchen at styre psykologien og kun have få udvalgte kvalitetsprodukter, de kan stå inde for, siger Flemming Skou.

Flere nye features på sitet
Branchekunder hos Avant Denmark A/S kan i det nye biludstyr.dk nu føje varer til sin egen favoritliste, hvis man køber mange ens varer fra gang til gang. Man kan desuden se de mest populære produkter generelt, samt fremsøge egen ordrehistorik ud fra fakturanummer, varenummer, dato, beskrivelse og beløb. Kundens eget site kan opdateres direkte med Avant Denmarks varer via en ”snabel” (API-adgang) ned i online shoppens administration. Desuden fremgår kvantumsrabatter på varerne. Et Outlet med attraktive før/nu priser er oprettet til, når Avant Denmark har behov for at få plads til nye varer på lagerhylderne.
Kunder kan søge varer på varenummer, titel, beskrivelse og egenskaber. Eventuelle afgifter vises som et udspecificeret beløb. Som en seriøs gimmick vises en nedtælling til ordreindsendelse: Inden klokken 14 modtages ordren næste dag, med mindre andet er aftalt.







Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141