23948sdkhjf

Ny app kigger lakereren over skulderen

Bæredygtighed er vigtig for både autolakerere og lakkunder, og derfor er Glasurit nu klar med ny miljø-app.
MILJØHENSYN Hvis man investerer i en miljørigtig bil, der måske går langt på literen eller kører på vedvarende energiformer, så er der en god chance for, at man også går op i miljøet bredere set. Det gælder ifølge producenten Glasurit, der ejes af tyske BASF, også, når man skal have lakeret sin bil. Glasurit har igennem længere tid nu haft et samarbejde med elbilskongen over dem alle, Tesla. Senest om nye klarlakker til Tesla Model S og Model X.

Men Glasurit vil gå længere for at imodeødekomme de miljøbevidste. Derfor lancerer virksomheden nu appen Sustainability. Appen er installeret på de iPads, som stilles til rådighed ved de præsentationer, som Glasurit stiller op ved events i løbet af 2016 i hele Europa. Med et fingertryk viser en 3D-animeret papegøje (Glasurits kendingsfugl, red.) de bæredygtighedsløsninger, som Glasurit tilbyder, samt hvordan disse løsninger er til fordel for miljøet og værkstederne.

Mange europæiske værkstedskunder værdsætter ifølge lakvirksomheden også bæredygtighed. For de fleste forsikringsselskaber og bilproducenter er det afgørende, at deres samarbejdspartnere ikke bare tilbyder professionelt arbejde af høj kvalitet, men at de også tager ansvar for mennesker og miljø. Værksteder, som har indgået et partnerskab med Glasurit, har allerede opnået en god position på dette område.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.25