23948sdkhjf

Bud efter billeasing

Premiumklassen rykker for alvor i år.
LEASING Over 1000 besøgende kikkede forbi i det smukke vejr, da Nordania Leasing for fjerde gang gennemførte Nordania Bildage fredag den 3. og lørdag den 4. juni foran hovedkontoret på Birkerød Kongevej i Birkerød, hvor tæt ved 250 forskellige biler blev vist frem af 15 bilforhandlere og -importører, og det førte til masser af prøvekørsler.

- Vi kommer helt tæt på vores kunder, konstaterer salgsdirektør Henrik Rohmann-Sønderby, som vurderer, at Nordania formentligt vil leasingfinansiere omkring 1000 biler i juni - 30-35 procent mere som følge af Bildage.

- Bildage skaber en hale af handler, men hvis bilen skal i hus inden sommerferien, skal man være vaks nu, selv om forhandlerne har fornuftige lagre, tilføjer han.

Fredag var typisk for firmaernes bilansvarlige, mens lørdag blev besøgt af mange familier.

Dyrere leasingbiler

Henrik Rohmann-Sønderby erkender, at Nordania Bildage falder i et gunstigt billeasing-marked.

- Sidste år begyndte premiumklassen at gå frem, og i år er det mere markant. Et gennemsnitligt beskatningsgrundlag har således rykket sig fra 300-325.000 kroner og er nu tæt ved 400.000 kroner. Der investeres mere i bilerne. Det er godt for bilmarkedet og giver sikrere biler, siger han.

Også inden for endnu dyrere biler melder han om stor rift (VIP leasing).

Nordania Bildage bød også på konkurrencer, underholdning for børnene og is til alle, ligesom Carglass stod klar til at reparere stenslag – kvit og frit. Land Rover stillede op med en mobil terrænbane, mens der var præmier i en dyst med to racesimulatorer. Bildage i Birkerød bød desuden på speakers corner lørdag, hvor udvalgte bilproducenter præsenterede deres nyeste modeller og teknologi.

Nordania Leasing afslutter årets udgave af Bildage på lørdag 18. juni kl. 10-16 i Vejle, hvor 700 gæster ventes at kigge forbi.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094