23948sdkhjf

BASF går sammen med portal

Portalen Carheal og BASF har indgået samarbejde om reparationsopgaver.
SAMARBEJDE Den store tyske producent af autolak BASF har indgået samarbejde med onlineportalen Carheal, der er en database over virksomheder, som tilbyder kosmetiske reparationer på biler, motorcykler, campingvogne. I Danmarks findes der en afdeling af Carheal i Støvring i Himmerland. Virksomheden sigter mod et voksende eftersalgsmarked for ikke-strukturelle skader i OEM-forhandlersektoren, og virksomhedens værkstedsprogram sikrer ifølge BASF større reparationskapacitet. Dertil er Carheal klar med et nyt, forhandlerbaseret koncept kaldet ’One-hour/same day repairs’ med teknisk træning og kommerciel markedsføring. Og det er her, BASF i det strategiske samarbejde skal levere lakløsninger til.

- Vi er overbevist om, at Carheals koncept vil imødegå de voksende markedskrav om hurtige og omkostningsbesparende reparationer af mindre skader. Vi vil støtte virksomheden og dens kunder med vores viden om lakeringsbranchen samt vores brede udvalg af produkter og serviceydelser, siger Harald Borgholte, som er vicedirektør i BASF’s coating-division. Fra Carheals danske kontor i Støvring lyder det fra Henrik Bro Christensen, adm. direktør:

- At have BASF som global partner med et stærkt distributionsnetværk styrker vores evne til at tilbyde hurtige og effektive reparationer af høj kvalitet samme dag til kunder over hele verden, udtaler han i en pressemeddelelse.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094