23948sdkhjf

Ny delebil til København

Renault ruller ud i Hovedstaden med 450 delebiler.
MOBILITET Med 450 Renault Zoe el-delebiler i København, lancerer det danske selskab Green Mobility første etape af et delebilskoncept, der inden for kort tid, ekspanderer til Norge og Sverige.

Green Mobility delebilskonceptet er enkelt og lige til at gå til for de, der ønsker at benytte Green Mobility. Kort fortalt downloader man Green Mobility app. Her kan man se, hvor den nærmeste elbil befinder sig. Og man booker bilen og åbner den med samme app. På samme måde som man med mobiltelefoni kan købe sig til taletid, kan man med Green Mobility købe sig kørselstid.

Skal konkurrere med DriveNow

Hos Renault er der begejstring for samarbejdet med Green Mobility.

- Renault satser massivt på elbiler, og vi er overbeviste om at elbiler er en vigtig brik i fremtiden mobilitet. Med Zoe har vi den bedst sælgende elbil i Europa, og ejere af Zoe er de mest tilfredse af alle Renault ejere. Så det er den helt rigtige bil til dette nyskabende projekt”, siger Cedric Lacour, Directeur Vehicule Electrique Europe, der med samarbejdet med Green Mobility, har fået den største enkelt ordre på elbiler nogensinde.

Hos Green Mobility siger bestyrelsensformand Henrik Isaksen.

- Vi i GreenMobility er meget stolte over at vi er blevet taget så godt i mod hos Renault fabrikken i Frankrig, og ikke mindst at vi sammen med Renault har formået at få lavet en samarbejdsmodel, der danner grundlag for en udvikling vi kan være stolte af.

September sidste år blev et lignende koncept lanceret i København, da trafikselskabet Arriva, Rejsekortet og BMW kom til Hovedstaden med 450 BMW i3 elbiler.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.235