23948sdkhjf

Talentudvikling med vilje

Autohuset Vestergaard har med konsulentbistand fra Mindness gennemført det første hold ledelsestalenter, der på relativ kort tid har skabt store resultater for virksomheden.
TALENTER - Vi havde og har slet ikke råd til at lade være, lyder meldingen fra eftermarkedsdirektør i Autohuset Vestergaard, Martin Kragh, om udviklingen af ledelsestalenter til virksomheden.

En udvikling, der kom i faste rammer med et kursus- og mentorforløb udviklet af konsulenthuset Mindness, og gennemført over halvandet år med otte unge medarbejdere, der hver især viste talent for ledelse henover de to dages indledende screening.

Martin Kragh mener især, at der inden for autobranchen er et åbenlyst behov for at investere i lederuddannelse af virksomhedens egne unge medarbejdere:

- Det vi oftest ser i vores branche, er at man henter en ny leder hos en af konkurrenterne, men der er herved en vis risiko for at bare at få mere af det samme. Samtidig er det klart for mig, at hvis man udvikler lederne selv, får man nogle åbenlyse fordele i form af kendskab til virksomheden, engagement og ikke mindst ejerskab. Som et eksempel på dette kan vi se, at de ledere, der er kommet ud af talentgruppen, har en klar evne til at tage ansvar for de opgaver, de påtager sig, og vi ved i god tid, om de når de mål, de har sagt de vil nå. Derudover får vi også sendt et signal til de unge medarbejdere, at her er der plads til, ja det nærmest forventes, at man udvikler sig. Vi som ledelse leverer en ramme – talenterne leverer viljen og indsatsen, siger Martin Kragh.

Resultater på bundlinjen

Det er netop viljen til at udvikle sig, der er hele omdrejningspunktet i det ledelses- og mentorkoncept, som Mindness har gennemført i Autohuset Vestergaard.

Salgschef Glenn Voss, der var en del af det første talenthold – og i øvrigt den med den højeste karakter i den afsluttende eksamen, siger:

- Jeg ville gerne med i Mindness programmet, fordi jeg har en grundlæggende interesse for andre mennesker og rigtig gerne ville udvikle mig som person. Det vi har lært af Mindness hen over forløbet, har betydet, at jeg nu forstår andre mennesker lagt bedre. Det betød, at da jeg ni måneder henne i forløbet blev salgschef, havde jeg et langt bedre grundlag for at skabe den succes, som det er blevet.

- Jeg kan se, at med de ”redskaber” jeg har tilegnet mig i forløbet, kan jeg flytte mennesker og deres resultater. Det er guld værd. Som et synligt bevis på dette har den gruppe af sælgere, jeg har ansvaret for, løftet sig markant, faktisk over 50 procent i deres indtjening i år, kontra samme tid sidste år, det var ikke sket uden dette talentprogram, det er helt sikkert, udtaler Glenn Voss.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094