23948sdkhjf

Messe trak folk til

500 kunder besøgte messen i Ringkøbing hos Auto-G - Vestjysk Autodele.
AUTOGROSSIST Den 19. maj afholdt Auto-G - Vestjysk Autodele messe i Ringkøbing i en stor lagerhal ved siden af afdelingen på Birkmosevej.

Kunderne fra henholdsvis Varde, Tarm og Esbjerg afdelingerne var også inviteret. Der var stor opbakning fra alle leverandører, og med 40 aktive stande var de med til at skabe en god oplevelse for de omkring 500 kunder, som havde lagt vejen forbi den lune aften.

Messen bød som traditionen byder på nyheder fra leverandørerne, konkurrencer og en udsolgt pølsevogn.

- Vi er rigtig godt tilfredse med besøgsantallet, og jeg synes, at messen ramte den helt rigtige atmosfære, udtaler John Jensen, afdelingsleder i Ringkøbing.

Messe i Esbjerg

Vestjysk Autodele er ved at opføre nye faciliteter i Esbjerg, som de flytter i sidst på året, hvor det er planen at gentage succesen og lave en lignende messe.

- Jeg syntes, at vi har fundet et godt niveau for disse lokalmesser, selv om det selvfølgelig er i et mindre lokalt regi. Vores sigte er at lave en messe, hvor der selvfølgelig er noget at komme efter, hvad angår produktnyheder og gode tilbud, men ikke mindst at skabe rammerne for en branchedag, hvor mekanikerne hygger sig og får en god sludder med både kollegaer og leverandører, siger René Cramon fra Vestjysk Autodele.

- Mange kunder synes, det er rart både at slippe for at køre langt og bruge arbejdstiden på at komme til messe, så her har de muligheden for at svinge ind forbi til fyraften og bruge et par timer på at blive opdateret og besøge pølsevognen, tilføjer René Cramon.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.102