23948sdkhjf

Succes med ti års oliesalg

Auto-G på ti års jubilæumstur til Liqui Moly i Tyskland.
ALLIANCE Markeringen af ti års samarbejde mellem Auto-G grossisten og olie- og additiv-specialisten Liqui Moly blev i maj markeret med en tur til det sydtyske og et besøg på Liqui Molys oliefabrik i byen Saarlouis.

En stor del af ejerkredsen af Auto-G butikkerne deltog i besøget på oliefabrikken, hvor de blev guidet rundt - af både danske og tyske specialister.

Samarbejdet mellem de to virksomheder har udviklet sig til et solidt samarbejde med en imponerende vækstkurve. 2015 overgik alle forventninger med en omsætningsstigning på hele 21 procent, og indeværende år viser allerede imponerende omsætningstal.

- Succesen skyldes blandt andet det gode samarbejde med vores kæde af Pro-Line Centre, som tæller 245 medlemmer i dag og en flot indsats fra de enkelte Auto-G afdelinger. Vi vil fortsætte den markedsføringslinje, som vi har lagt for Pro-Line Centrene med annoncering til slutbrugerne på rensdinmotor.dk, radiospot og lokalmarkedsføring. Det tager vore værksteder godt imod, udtaler Jan Christensen, bestyrelsesformand for Auto-G.

Hæder til fem

Til en gallamiddag den sidste aften blev ikke blot én, men flere Auto-G’ere hædret med beviser og præmier.

Lyddæmper-Central ApS ved Michael Bendtsen løb af med ”Best Performance 2015”, imens fire andre medlemmer og deres butikker modtog præmier for deres ekstraordinære indsatser I 2015.

Deltagende fra Liqui Moly var Ingo Lindner (Tyskland) og Søren Breinholt (teknisk support, Danmark).
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094